Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co reálného plyne z typicky politického žvástu?

0 0
možnosti

Vaše politické proklamace jsou v rozporu s jedním problémem s tím je realita. Rodinka s 6 dětmi, zvykla zit na dávkách, nemá zájem jít pracovat za 10k mesicne. To se jim nevyplati. A 15k plat za házení lopatou jim nikdo nedá. Asi tak.

2 0
možnosti

Já jen jestli by jste šel házet tou lopatou vy?

Anebo opět takové to povýšené,já se učil.páč mám dokonce maturu,lépe důchod- tak já nemusím?????

Jinak za házení lopatou vám 15 dají, jen je trochu úsměvné když po vás chtějí řidičský průkaz skupiny C.

Ono totiž těch míst JEN pro házení lopatou je zatroleně málo......

0 0
možnosti

Řešení je velmi snadné:

1. zrušit stavební, hygienické, elektrotechnické, vodohospodářské etc. technické normy a předpisy pro výstavbu nouzového bydlení.

2. postavit v každé obci nad 2000 obyvatel obecní "pastoušku" v režimu uvedeném pod bodem 1 tak, aby byla vandolovzdorná (beton, kovové kontejnery).

3. lidi v nesnázích ubytovat zdarma v těchto betonových či kontejnerových pastouškách a vodu, elektřinu či plyn jim dodávat jen proti přímým platbám (automatické spouštěče na mince).

3 0
možnosti

Proč pastoušku? Čunkovy kontejnery byly luxus (bez nadsázky).  (Mimochodem: i ty dokázali   n ě k t e ř í   zničit.)

  S automatickmi spouštěči topení a vody souhlasím - v USA to funguje nejméně sto let.

0 0
možnosti

.....Efektivními nástroji politiky zaměstnanosti, prorodinné politiky, podporou

 získání a udržení optimálního bydlení, podporou vzdělanosti apod. Komplexně, s cílem vybavit je v jejich startu, či v době osobní krize, schopnostmi hledat aktivně řešení své situace. Ano, za pomoci státu, ale především se zapojením vlastní iniciativy! Místní samosprávy musí mít od státu nástroje, jak zřídit ve svém regionu určité formy sociálního a dostupného bydlení.....

Výborně,ten mi jen prozraďte ajk tuto hromadu krásně vágných,pseudoodborných a úderně znejících plků převedete cdo té zatrolené a hnusné REALITY všedních dnů a budu nesklutečně šťastnen...

Neberte to ve zlém,ale to vaše řešení není řešení,to je jen politická proklamace....

Podpora vzdělanosti je koneckonců stejná chiméra jako znalostní ekonomika a jiné slinty s prázdným obsahem,vzdělání můžete podporovat jak chcete,nicméně znágte pořekadlo,vem chlup na dlani???

Kdybz jste založil milión univerzit,tak milión vysokoškoláku platnitelných na trhu práce nevyrobíte,nezapomínejte že většina populace je víceméně vzdělatelná do velmi omezené úrovně,ostatně asi to je dobře,pochybuji že jakákoliv ekonomika je schopna uživit 30% vědců,rozšíření počtů vysokoškoláků spíš značí pokles vzdělanosti a nároku na dosažení onoho vzdělání,aneb vyskoškoský požadavky personalistů na řidiče ještěrky?

2 0
možnosti

Přesně tak.

Především je třeba opět uvolnit prostor svobodě lidí v oblasti zakládání firem, jednoduchý transparentní daňový systém s nízkými sazbami, odstranit tisíce byrokratických nesmyslů a dotací.

Dokonce by jistě pomohlo začít vážně uvažovat o odstranění dnes patrně největší brzdy pro rozvoj ekonomiky - vystoupení z EU.

2 0
možnosti

Naučit lovit ryby místo almužen je hezké heslo.

Ale pak přijdou politici a rybáři vnutí živnostenská povoleni ,dph ,evidence všeho druhu, regulace kdečeho, pokladny, kontroly, hygienu, povolení prutů, ochranu přírody, ....

A tisíc dalších nesmyslů.

Takže přežívání na dávkách vyjde výhodnější

3 0
možnosti

Bezdomovci obvykle žádné dávky nepobírají. Už proto, že jsou bezdomovci (takže do svých žádostí nemohou uvést adresu trvalého pobytu a proto nic nedostanou).

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik