Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Vaše strana je ve spojení s katolickou církví. A pan farář Halík otevřeně říká "naši muslimští bratři".

Ono to nejde, pane autore, trvat na prázdných frázích a na bezobsaženém krasořečnění, které Vaše strana praktikuje po celou dobu své existence, a současně přijímat smysluplná opatření pro záchranu Evropy.

Takové žvanilové, jakých je Vaše strana plná, nic nevyřeší.

Záchrana Evropy je možná pouze v případě, že si přiznáme, že té záchrany nelze dosáhnout při současném respektování zásad humanity. Kdyby Britové  chtěli v roce 1940 zachránit svou vlast před Němci, ale zároveň být vysoce humánní, tak by nikoho nezastavili. Svou vlast ubránili tím, že bez sebemenších zábran sestřelovali německá letadla a že si nekladli otázky, zda je humánní, když příslušní němečtí letci zemřou. Británie byla zachráněna jenom díky zcela nehumánním opatřením. Jinak to nešlo a přijatá řešení byla z britské strany zcela správná. Totéž platí pro britské spojence Sověty u Moskvy v roce 1941 nebo později u Stalingradu.

Jestliže to nevezmeme na vědomí směrem k přistěhovalcům, tak Evropu neubráníme. Prostě nelze ji bránit a současně být humánní. Tradičním lidoveckým krasořečněním se nikam nedostaneme. Musíme si otevřeně říci do očí krutou, ale jedinou pravdu.

2 1
možnosti
MP

Hlavně je potřeba něco dělat v souladu se zásadami zdravého rozumu. Pomáhat do sebezničení může jednotlivec, zničí totiž jen sám sebe. Avšak to, co předvádí současné západní vlády a bruselský parlament, už překračuje všechny meze. Vždyť ten současný evropský blahobýtek, který je nám předhazován (dotace apod.), vůbec nestojí za to obrovské riziko.

2 0
možnosti

R42a97d39e31k 78Š92p86i14c

19. 5. 2015 10:34

samotni islamiste dokonce verejne prohlasuji, ze mezi uprchliky je spousta bojovniku, kteri maji za cil utocit na nepratele islamu. Pokud se opravdu jenda o "trojskeho kone" bohuzel lide, kteri by meli slouzit obcanum EU delaji stejnou chybu, ktere se dopustil kral Priamos

4 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik