Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D..obligátně brečíte velice dobře ale na špatném hrobě...musíte začít u sebe neb islám je ideologie která je učena a vtloukána do hlav už po staletí a v poslední době i u nás viz.Brno a jejich mešita v níž ani nevíte,co se propaguje proti křesťanům...a proto radím ;-O každý ať začne u sebe...zprůměrujte si kolik asi občanů vám dalo hlas a které zastupujete jak rád vytrubujete...je to pokrytecké a tak trochu zoufalý výkřik do tmy a jinak do těch hlav není vidět i když jsou na úrovni 14.stol.....

0 0
možnosti
Foto

No to je zase narychlo zbastlený blábol...a od vrcholného politika k tomu :-/

1 0
možnosti

Co máme my co bojovat s Islámským státem? My jsme snad podněcovali k jeho vytvoření? Jsme snad účastníky nenávisti mezi šíity, sunity, wahábisty a dalšími odnožemi islámu? Rozumíme snad my jejich tradicím, jejich myšlení, jejich záměrům? My máme pomoci těm, co s IS bojují, protože se jedná o jejich území, tedy především Kurdům, kteří tam dlouhodobě udržují jakousi rovnováhu. My bychom měli rázně podpořit vznik Kurdkého státu, když jsme tak rázně dokázali podpořit vznik Izraelského státu. My máme případně nenávistné účastníky boje zvát k diskusím, ale rozhodně nemáme žádné právo páchat tam jakékoliv zločiny, kterých se neštítí jiné země, v čele s USA a Saudů

1 1
možnosti

Pane poslanče, proč jste vše, co proklamujete, že musíme udělat, už dávno neudělali? Připadá mi, že si jen honíte tímto blogem politické body, ale výsledky jak Vaší práce, tak celého parlamentu jsou nulové. Stačí občas sledovat v nočních hodinách přenosy z parlamentu, není zájem cokoliv řešit, ale jen být viděn a s prominutím "žvanit", není pro to jiný výraz.

3 0
možnosti

Dobrý den, zda si někdo honí blogem body nebo ne, to je věcí každého blogera, ale co si budeme povídat, je to také jedním z cílů většiny z těch, kdo si blog zakládají. To, co jsem tímto blogem chtěl sdělit, není u mne žádným novým postojem nebo změnou původního, zcela jiného. Stejné argumenty najdete ve všech mých článcích i veřejných vystoupeních od začátku této krize. Je mi líto, pokud hodnotíte výsledky mé práce jako nulové, je to věc názoru, na který máte samozřejmě právo. Já se za svou práci, odvedenou za dobu svého působení ve Sněmovně, nestydím a věřím, že jsou skupiny obyvatel, kteří ji ocení, např. zdravotně postižení apod. Každopádně děkuji za názor. Příjemný den.

0 0
možnosti

Sama Evropa by si s Islámským státem poradila vojensky za pár měsíců. Pravděpodobně by to zvládlo velice rychle i samotné Turecko. Problém je v tom, že naše společnost je velice háklivá na cokoli, co by se jí mohlo stát. Pří první zprávě o padlém vojákovi by následovaly demonstrace. Ty by byly dost možná už ve chvíli, kdy by vláda o nějakém zásahu začala uvažovat. Lidi se pořád necítí být natolik ohroženi, aby se vystavili ještě většímu nebezpečí a tím si zajistili v budoucnu klid. Takových atentátů bude muset být ještě několik. A do té doby musí politici společnost připravovat na to, že takový konflikt vypukne.

2 0
možnosti

A co budete v této věci, pane Bartošku, konat KONKRÉTNĚ Vy osobně?

Děkuji za odpověď

2 0
možnosti

Podle mě zatím stačí, když to sem napíše. Politici musí společnost připravit na konflikt, rozjet debatu, aby se vytvořil jasný plán a lidi ho pak vzali za vlastní.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS