Diskuse

Zakažme Ježíška, tři krále, Mikuláše s čertem i černocha!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane poslanče, jako křesťan z principu nemohu volit „křesťanskou stranu“, protože křesťanství není a NESMÍ! být politickým programem.

O to víc mě v názoru utvrzuje vaše diletantství, kdy házíte pojmy, aniž byste si byl vědom, co znamenají. Cituji:

„Další problematickou osobností je pak Ježíšek. (Pomiňme jeho zrození díky neposkvrněnému početí.“

Tak si nejprv dostudujte, čeho se týkáý katolické dogma o neposkvrněném početí – napovím vám, že se to vůbec netýká Ježíšova narození, ani Biologie nebo sexuality. Dám vám odkaz:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Neposkvrněné_početí_Panny_Marie

1 0
možnosti
JR

J50a65r31a 32R92a67n37k

4. 10. 2016 0:10

Jeste jsem si vsimla Vasi posledni vety, ze se u nas prilis na prava deti a zvirat nehledi - je zrejme ze zdejsich clanku.

0 2
možnosti
AP

Jara už mě s tim vasim posledním příspěvkem kde jste všude byla neštvěte. my, kteří jsme neemigrovali tak můžme tak jednou za rok na výlet do Prahy. průměrný plat v ČR je 967 Eur, zatímco v Německu 3349 Eur. ceny téměř stejné. Čtěte si ty vase salafistické knihy a neunavujte na českém internetu.

4 0
možnosti
JR

J73a39r92a 13R72a13n74k

4. 10. 2016 0:08

Je docela naivni, jak si to predstavujete, myslite, ze nekde v Indonesii, nebo Malaysii se Vanocni svatky neslavi? Vice nez v Evrope, ozdoby sice visi na palmach a je to krasny kyc, ale jedlicka by jim asi do dvou dnu opadala. Cim vsim se jeste dalsich 10 let chcete navzajem strasit?

0 1
možnosti
AP

Mě je úplně jedno co dělají v Malaysii a co tam vísí na stromech. No a když nejsou Vánoce tak tam třeba visí křesťané . možná, že tam občas i někumu uříznou hlavu. Tady zkrátka je Evropa . Česká republika neměla kolonie a nikoho nerabovala. To že si Amerika natahala kde koho aby na ně makali tak se jim to nyní vrací.

3 0
možnosti
Foto

Není probléma. Merklová to zařídí. V Bruselu údajně už vloni nepostavili strom na náměstí, aby neurazili cítění muslimů.

1 0
možnosti
AP

V Bruselu loni strom byl, ale muslimové ho zapálili. Bylo to na Youtube. podle Kurier.at májí být letos ve Vídni nikoliv Vánoční ale Vídeňské trhy a bez stromečku.

1 0
možnosti
Foto

I46v37a67n 74M64a48r73e43k

3. 10. 2016 20:48

Zakažme všechno. . . . . . .možná nám ještě přijde k duhu "Děda Mráz" . ;-(

2 0
možnosti
JB

Nebo Santa Claus? Já jsem pro to, nechat si Ježíška, stejně se nám nic jiného nelíbí, můžou nám cpát toho Santa Clause ve všech super hyper marketech, jako kdysi Dědu Mráze na všech besídkách, a je to stejně marné, je to marné, je to marné. Nás nedostanou.

5 0
možnosti