Diskuse

Vážně myšlená exekuční arogance?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Pane poslanče, možná by to chtělo místo nic neříkající kritiky, začít přijímat v PČR zákony ku prospěchu občanů ČR a ne pouze zákazy,příkazy,omezení atd. K porovnání jak je u nás nastaven exekuční zákon,stačí pohlédnout z okna poslanecké sněmovny do vedlejších států EU. Ale z druhé strany jsme alespoň něčím nedostižní. Navíc se stále diskutuje o exekutorech. Těch není tolik v porovnání k jejich zaměstnancům,tedy vykonavatelům, platům a zejména pravomocem, které v některých případech nemá ani policie.

2 0
možnosti
JF

Ve spolupráci s policií dochází k ukrytí manželky s dětmi. Vstupuji do jednání s vyděrači a dochází k ostré výměně názorů. Je mi sděleno. Dlužníkovi dali možnost zaplatit milion ať si ho ukradne kde che a nebude je nic zajímat. Upozorňuji je na protiprávní exekuci na účet právnické osoby jež zastupuji. Vysmál se mi , že jestli chci jít proti soudci , klidně můžu . Exekuci podal exekutor a rozhodl jejich soudce. Tak mi popřál hodně úspěchů. Pokračovala komunikace během které mi přišla sms , že za mé aktivity jsem dostal pokutu od nich sto tisíc to byla poslední kapka a učinil jsem určité kroky. Tyto vedli k zastavení útoků. Proč tento případ popisuji. Toto jsou zaměstnanci exekutorského úřadu a tito lidé by měli dostat takové peníze? Vždyť se jedná o legalisaci neurvalých vymahačů dluhů. A to pominu jak tyto údajné dluhy vznikají.

0 0
možnosti
JF

Omlouvám se nešlo napsat reakci v celku je nutné přečíst oba příspěvky . Děkuji za pochopení.

0 0
možnosti
JF

Jak může někdo obhajovat osvojování si moci rozhodovat o životě a smrti člověka.Popíši Vám jeden případ z mnoha které řeším. Muž podnikal a nutně potřeboval finance. Nenapadlo jej nic jiného než si půjčit od lichváře.Neznám přesnou částku pouze vím , že měla být okolo jednoho milionu korun. Samozřejmě se nedařilo a dluh nesplatil. V průběhu doby se rozvedl a založil novou rodinu kde partnerce zatajil tuto důležitou skutečnost. Věřitel lichvář na dlužníka vyvíjel extrémní tlak. A tak tento člověk s manželkou založili společnost a začali podnikat. Situace se zhoršovala . Manžel vedl společnost na základě generální plné moci. Majitelkou byla jeho manželka. Protože přestal situaci zvládat začal manželku bít a chovat se nepřijatelně. Manželka se rozhodla k rozvodu a situace se ještě zhoršila. V této době se vystupňoval tlak věřitele natolik, že tento manžel protiprávně odsouhlasil exekuci na účet právnické osoby bez vědomí manželky ve výši tří milionů. Zde došlo k vyhrocení situace a pán byl za jinou trestnou činnost umístěn do výkonu trestu . Zde vstupuji do případu Já. jsem požádán o realisaci rozvodu. Při přípravě zjišťuji majetkové poměry manželů. S hrůzou zjišťuji , že došlo k zřejmě vysoké neoprávněné exekuci a zřejmě to nebude jediná škoda. V tuto chvíli se ozývají nezákonní vymahači pohledávek a podle zjištění , že hrozí únos manželky a dětí.

0 0
možnosti
JS

Jak říkám, jsou celkem 4 lidské činnosti bez kterých by bylo občanům lépe :

1. politici, senátoři, poslanci

2. soudci

3. exekutoři

4. advokáti

0 0
možnosti
BR

Je to soukromá podnikatelka !!!! žádný státem placený úředník !!! A navíc je jako soukromá podnikatelka zvýhodněna oproti ostatním podnikatelům (jestli se nepletu tak zákony této republiky nastavují každému stejné podmínky v podnikání) pevně danými a státem garantovanými sazbami, které ji protistrana musí vždy uhradit !!!

Od toho se pak odvíjí její míra nehoráznosti a sprostoty při požadavku co nejvyšší mzdy .... já sice nejsem proti, ať si na to sama vydělá, ale za stejných podmínek jako ostatní podnikatelé - tzn žádné garantované odměny - pouze volný trh - a nyní ukaž co umíš .......

6 0
možnosti
PD

no jo, pane poslanče...a kdo tak asi zákonné mantinely pro výkon práce exekutora nastavil?

7 0
možnosti