Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane poslanče, umíte taky něco jiného než antibabiš příp. antizeman nebo máte v hlavách prázdno ?

7 1
možnosti

Možná by těmhle vtipným lidovcům pomohlo, kdyby se také trochu věnovali vlastním problémům:-)

2 0
možnosti

Vas nadpis asi mel byt vtip, pane Bartosko, za ano. Jenze jste se vice znemoznil v ocich bloggeru. U mne take. Jen podstata volby DT prezidentem a volba AB je rozdilna. Trump si stranu nemusel koupit. Musel ji dokazat moznost dosahnout prezidenstvi pomoci jeho osobnosti a jeho programu. Ani jedno jsem u naseho premiera nezaznamenal. V tom se system americke Unie lisi od nasi archaicke organizace statu a obsazovanim vedoucich cinitelu do spravy statu. Zde penize mohou pomoci si vytvorit stranu (prominte, HNUTI) a vybirat si cleny jako ovecky pomoci slibu, ktere nemini splnit a hlavne dosadit na dulezitych mistech v justici a hospodarstvi sve pohunky. Vse bez KONTROLY!!!! Trump musi demokraticky postupovat ve vsech rozhodnutich. Oproti tomu nas premier, spolu s nasim prezidentem, jako tandem, nas pomalu vedou k oligarskemu systemu.

Kdybyste misto vtipu se snazil ziskat vetsi duveru obcanu pro svoji stranu.Zatim se utapite se v takovych blabolech. Ach jo!!!!

2 0
možnosti

Situace je takováto.

ČSSD se po obvinění Babiše vyvolala vládní krizi, aby odstranila Babiše z vlády. Podařilo se jí to. Babišovo ANO ve volbách získalo postavení, jaké má a s preferencemi přímo Babiše při vědomí, že jde o trestně stíhanou osobu. ANO trvá na Babišovi jako premiérovi. Nelze tedy bez něho sestavit vládu, nikdo jiný ji sestavit nemůže. Vládu se podařilo sestavit a ministrem vnitra je sociální demokrat, který se zaručuje, že ovlivňovat policii nikdo nebude. Nového policejního prezidenta má ve své gesci.

Ano, pan Bartošek může dělat a říkat cokoli. Babišovo ANO i jeho stranu a aktivity i pana Bartoška zhodnotí v demokracii volič.

7 0
možnosti
Foto

Autor srovnává nesrovnatelné. Mr. President Trump nikdy nebyl bolševik.

3 0
možnosti

Pan Bartošek rozdává svá moudra kde se dá. Co na tom, že jeho KDU už je pod hranicí 5 procent, on bude pořád dokola mlít "Babiš to a Babiš támhleto", ale vlastní nápady nemá Rv A pak se bude divit ;-D

7 1
možnosti
Foto

tonoucí se stébla chytá

3 1
možnosti
Foto

Četla jsme, že podle posledního průzkumu (již po aféře "Babiš"), tuším agenturou STEM, by vaše strana obdržela jen 5% voličských hlasů. Stačí tedy půl procenta - a neprojdete do PS. A to i díky Vám, pane poslanče Bartoško... Uvědomujete si to? Rv:-(

4 0
možnosti

J17i79r67i 12T97i24c36h35y

26. 11. 2018 17:58

Nastesti je to naopak, nez vy to popisujete.

1 2
možnosti

Já myslím, že až se vaše strana nedostane do Parlamentu ČR, tak se nám začne neskutečně dařit.:-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS