Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O co se to tu snažíte člověče. To Vám nestačí, že jste s KDU-ČSL vytunelovali rozpočet ČR církevními restitucemi ?

1 0
možnosti

Měl byste také mířit do vlastních řad.

Takovvý Jurečka coby ministr zemědělství po nástupu do funkce přepsal majetek na manželku a jelo se dál ve starých dotačních kolejích. ̈Tam střet zájmů nebyl?

4 0
možnosti

Byl ale teď meleme Babiše.... :-)))

4 0
možnosti

R^

Hlavně, aby se ta vaše strana udržela! Pokud ji nepovedou skuteční věřící, jako byl Josef Lux nebo je Pavel Bělobrádek, tak vás v parlamentu nepotřebujeme!

:-)

4 0
možnosti

Myslíte toho Luxe co pro rodinu zprivatizoval rybníky v kraji?

3 2
možnosti

Dcera, kdysi byla na rodinné farmě ve Švýcarsku. Rozsáhlé plochy, obchůdek, včetně pekárny. Vše obsluhují pouze rodiče, jejich děti + nějaké ženy z vesnice + studenti z mezinárodního programu. Neuvěřitelné - Vše funguje - maká se. Zajímavost - Nejmladší chlapec, po příchodu ze školy má povinnost! Musí si sednout na kládu a hrát na harmoniku. Až odehraje svůj part, (údajně čumí na hodinky), tak se jde zapojit do všeobecného děje. Dcerka nakonec skončila za kasou obchůdku. Toto je svět, kde dotace mají svůj smysl - Včetně zmiňovaného programu pro mládežníky a jejich poutě - Na zkušenou ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Proč by se měly dotace pro velké zastropovat? To by malý dostal dotaci na všech 50 ha a velký, obhospodařující 10000 ha jen na 500 ha? A to samé u dobytka? Pochopil bych, kdybyste prosazoval zrušení dotací pro soukromý sektor a to v celé EU.

4 7
možnosti

Konečně to někdo řekl. Samozřejmě - dotace by mohly být skvělé pokud by sloužily jen k veřejnému zájmu, tzn. silnice, čističky, opravy památek, klidně i ty cyklostezky. Nemám žádná data, ale z projektů financovaných EU fondy, které prošly kolem mě považuji za zbytné skoro všechny. Sám jsem se jako dodavatel podílel na výstavbě nesmyslných školicích center, která nikoho neškolila - po skončení doby udržitelnosti projektu je z toho skvělý komerční prostor - hospoda, tělocvična nebo prostě jen kancelář.;-€

3 1
možnosti

Pane Bartošku jen ta pro upřesnění kdo s tím drmonem seděl v minulé vládě? Co že to bylo za strany?

5 1
možnosti

Na to už zapomněl.

2 1
možnosti

M81i48l59a43n 89K60e74s57l

7. 6. 2019 22:21

Na všechny se musí dostat.Ti schopní mají podnikat a ti neschopní mají vládnout a vše bude v pohodě.

4 1
možnosti

Chyby v textu / i y / vypovídají o autorovi. Stejně tak jako pokus upozornit na sebe coby neúspěšný kandidát na předsedu, neúspěšný politik a často neúspěšný bloger. Shrnout to lze do dvou slov - poslanec Bartošek

7 2
možnosti

Nejste náhodou lidovec? :-)))

To je totiž jejich rétorika. Mnoho omílaných, nic neříkajících slov.

7 2
možnosti

Jako u této žvanící partaje obvykle.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS