Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Chybí peníze ve státním rozpočtu? Chybí! Dokonce ministr zdravotnictví odmítnul zvýšit platby za své zdravotní pojištěnce o 2% HDP na evropský průměr s odůvodněním, že zdravotnictví víc peněz nepotřebuje a peníze pošle na sanaci státního rozpočtu! Zvláštní grand!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Monsiňor Bartošek ožil. Buďto se zase blíží nějaké volby a nebo je na vině stav jeho duše (a kdyby používal bezdušové pneumatiky, tak se mu to nestane). ;-(

0 3
možnosti
Foto

Už vidím, jak vy být u vesla, jak byste daně snižovali... Kecy, kecy, kecy, leda byste věřili tomu, že národ nakrmí Bůh svou manou zadarmo...

1 1
možnosti

Boj proti čemukoli, který probíhá prostřednictvím daní, zákazů a obecně represí se historicky a dlouhodobě ukazuje jako kontraproduktivní. Dokáže vůbec někdo ze zvolených zástupců vymyslet něco jiného než zákazy, příkazy, omezení a tresty?

2 1
možnosti
Foto

Nedokáže, protože to je podstata státu a vlády jako takové. Navíc politici mají jen omezený čas kdy rozhodují o miliardách a tak se snaží co nejvíc z tohoto období vytěžit pro sebe a své známé a spřátelené firmy tím, že jim udělí nějaká privilegia, nebo znesnadní ostatním vstup na trh tak aby jim nemohli konkurovat.

0 0
možnosti

R^

Pane Bartošku, těší mne Vaše pravicové proklamace! Doufám jen, že nebudete jako odeesáci! Plná huba pravicových myšlenek a levicová praxe! Dejte přednost svobodným, přirozeným vztahům před tím postkomunistickým sociálním inženýrstvím! To je bohužel běžné i u stran prohlašjících se za pravicové!

Mám obavu, že nový váš předseda Marek Výborný bude podporovat fuzi s ODS! Vzpomeňte, jak nám zmizela kdysi KDS!

KDU-ČSL nesmí být klerikální stranou, souhlas! Ale pokud ji nepovedou poctivě věřící křesťané, jako byl Josef Lux nebo jako Pavel Bělohlávek a Marián Jurečka, pak vás v parlamentu NEPOTŘEBUJEME! Račte si to uvědomit!

:-)

1 0
možnosti

Daň sem, daň tam. Ono vzhledem k daňové zátěži, kterou stát na občana uvalil, už nějaká další daň na alkohol nehraje roli.

Kam mizí všechny ty mýta, dálniční známky, spotřební daně, tabák a podobně? Určitě ne do prevence nebo zpětných investic.

Je už pravidlem, že kdo se stará, nebo něco umí, je po zásluze potrestán.

To jsou všechny ty dotace na zelenou, kotel, zateplení, vodu a co já vím. Vždy se vyhlásí po tom, co zodpovědná většina tyto kroky podnikne za svoje. Zateplím, vyměním okna, kotel, hospodařím s dešťovkou... Zaplatím to a zrealizuji. No a světe div se, pak se vyhlásí dotace pro ty co na to celou dobu kašlali a neudělali pro to nic. Takže pak jim to můžu, zřejmě za odměnu, zaplatit znovu. Paráda.

Stát nedělá nic jiného, než vymýšlí jak okrást lidi co se o sebe starají sami, a ještě jim hází klacky pod nohy a vyhrožuje.

Že si budou lidi sami pálit kořalku? Ale prosím vás, kde to žijete? To je objevení Ameriky a jasná ztráta kontaktu s realitou. To už totiž, jako spousta dalších věcí, dávno běží.

Teď máme období povinného čipování psů, jinak neplatí očkování. Zaplacené, platné a funkční očkování. Občane zaplať výpalný, jinak tě osolíme.

A daně? No to je kapitola sama o sobě. Firma vydělá, zaplatí výpalný ve formě DPH, pak další daně, sociální a zdravotní. Potom to samý zaplatí občan, znovu. A ve finále mě ještě z každé koruny při každé platbě ukradne DPH. Kolik to celkem dělá? Normální čórka, nic jinýho.

A já se ptám, co jste jako KDU za 30 let ve sněmovně udělali, aby to bylo lepší? Co jste navrhli a prosadili? Jak jste se tomu postavili? Článek na blogu ve stylu oni všechno špatně, když jste se tam celou dobu vezli, pravděpodobně stačit nebude.

1 1
možnosti

Ano, máte pravdu, žijeme v postkomunistickém, tařka socialistickém státu! Polovinu z toho, co si vyděláme, navracíme státu, který to rozhazuje na úplatky chudým.

Ale obviňovat z toho KDU-ČSL asi nebude trefné! Bartošek Vám řekne, dali jsme nám málo hlasů, abychom měli moc uskutečnit vaše přání! A nebude mít pravdu? :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS