Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

No, hlavně máme kliku, že u kormidla v této době nejste právě vy.

2 0
možnosti
JK

Přesně, v téhle situaci bude lepší kdokoliv, kdo nevzývá domácí či zahraniční despotické vůdce. Jasně se ukazuje, že jejich rozhodnutí v krizi jsou vždy chybná. Sebestřední asociálové totiž nikdy nedají na odborníky, ale zajímá je pouze udržení moci a maximální osobní výhody. Andy udělal obrovskou díru do naší lodi skrz státní pokladnu. Budeme dlouhé roky stagnovat v doku než vyrazíme zase vpřed.

Chce to vládu krizové dohody a spolupráce všech s demokratickým myšlením, pak je skutečně jedno kdo bude premiér, když bude konečně naslouchat odborníkům a v tom ho společně ti odpovědní podpoří. To je jediná cesta nejen v krizi.

Hoďte za hlavu prkotiny na kterých se neshodnete a hlasitě oznamte lidem co budete do budoucna společně prosazovat, jaký je cíl a kdy ho dosáhneme. Prozatím stačí, kdy bude opravena loď na vyplutí vpřed, kolik nás to bude stát a kde se na to veme.

1 1
možnosti
Foto

Celý civilizovaný svět nemá admirála, který by mu stanovil směr a cíl. Ustrnul na spotřebě a ta musí být rok od roku o něco vyšší. A to je hrozně málo.

3 0
možnosti
JF

J97i81ř66í 39F44o83g17e62l

16. 9. 2020 15:09

Říkají pomocní plavčíci od Lidovců.;-)

4 1
možnosti

Vy máte rád ftipnou kaši, co?

Ale neměl byste se jí přejídat.

1 0
možnosti
Foto

Ano, kapitánů je hodně a každý tvrdí že on je ten nejlepší. Teď jakého vybrat ;-)

2 0
možnosti
SB

Jo, když vidím, co se děje v těch zemích, kam byste to směřovali vy, tak mám obrovské pochybnosti, že by to bylo to pravé ořechové.

Například po no-go zónách v českých, moravských a slezských městech netoužím. Rovněž to šílenství kvůli těm čtyřiceti pohlavím není zrovna podle mého gusta. Stejně tak si myslím, že zákon zachování energie bude vždy platit, takže nějaké trendy vymýšlet si novinky, které nikdy nebudou fungovat, mě též nenaplňují nadšením.

Na ty vaše prázdné fráze o ušlechtilých a o vyšších morálních výzvách silách vám asi skočí hodně lidí, ale já mezi nimi nebudu.

3 2
možnosti
MG

No-go zonou, ale pro rozum, je lebecni dutina cloveka, kdo s temito tematy leze do kazde diskuse, i kdyz s nimi nijak nesouvisi.

0 0
možnosti
Foto

ODS měla kormidelníka Vodičku, který se fest camral, jak tady zatočí s korupcí. Zdá se, že tomu ale bylo přesně naopak. A s lidovcem Bartoškem tohle dopadne nemlich stejně. Rv

2 0
možnosti
PK

No tak se chopte kormidla a uvidíme..

1 0
možnosti

To nám, Petře, přejete pěkné věci!

Jen to ne!

3 0
možnosti
JH

Stávající kapitán není zrovna můj typ, ale mohlo by být hůře. To třeba takovej lidoveckej Bartošek...., to by byla fakt hrůza!

6 5
možnosti
JK

Hůře? Těžko, to už nejde.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS