Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Bartoško, podle mne - Vy jste jedním z těch, které zde kritizujete. Plná ústa řečí, kritiuky druhých - a skutek utek. Nevím jak komu, ale znám spoustu lidí, že Vy - a Váš způsob jednán. í. projevů slovních i písemných, je protivný. Možná si to už neuvědomujete, ale namísto abyste svojí straně KDU ČSL prospíval, škodíte. Bohužel. Rv

3 1
možnosti

Je tady dnešní blog o žvanilech. Doporučuji přečíst. To budete mít lepší než zrcadlo.

2 1
možnosti

Navazujíc na pana Šimka bych ještě dodal, abyste taky dokázali překonat žabomyší spory uvnitř demokratické opozice, nechuť k některým osobnostem jiných demokratických stran, neochotu ustupovat si navzájem, vlastní ješitnost. Nemyslím konkrétně vás lidovce, ale všechny demokratické opoziční strany. Hledat jen a pouze win-win.

A dávat dohromady systematicky pojatý program resuscitace české společnosti a českého státu. Ne stylem nahodilých kompromisů typu něco za něco, ale společně vytvářené strategie a podle ní i programu. Vědět, čeho chcete dosáhnout a proč, a pak teprve řešit, jak toho dosáhnout. Přestat řešit Babiše, ale řešit budoucnost. Pokud to nedokážete, bude to největší selhání demokratických sil u nás od února 1948.

3 0
možnosti

R^

Tak hlavně, abyste to dotáhli do konce!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Jsem přesvědčena, že váš projekt má větší šanci na úspěch než jednotlivé strany samy za sebe. Dobrý počin!

2 0
možnosti

KDU musí povstat a obětovat se pro nás. Jsem slovy pana Bartoška dojat.

0 2
možnosti

J41a12n 84R79á86ž

27. 10. 2020 19:14

Jestli půjdete do voleb jako trojkoalice, tak je velká pravděpodobnost, že 15% nedosáhnete a tak se do Sněmovny vůbec nedostanete. Což po povolebním rozpočítáni hlasů vytvoří zajímavou situaci ve Sněmovně . Předpokládám, že šíbři v ODS takovou hloupost, aby s KDU/ČSL a TOP09 tu koalici před volbami udělali nepřipustí, neb ví jaké je to riziko a tak hrozba max. 4,9% pro Vás zůstává na stole, i přes ty krásné proklamativní řečičky, jak se máte navzájem rádi.

4 1
možnosti

V tuto chvíli mě zajímá jen jaký odborník (ci) budou kaučovat zdravotnictví a v čem jsou jejich názory na likvidaci viru jiné , než těch stávajících....?

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS