Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je slátanina, jako by ji napsali přímo na ÚV KSČ !!!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

R^

Babiš nás nechal ve štychu loni na jaře, loni na podzim i letos v zimě!

Ale my si poradíme i bez Babiše!

Na jaře jsme si sami ušili ochranné prostředky, nyní si sami zorganizujeme očkování. Hlavně, aby Babiš ty očkovací látky sehnal a nemluvil nám do toho!

:-)

0 1
možnosti

Babiš nás svěřil do péče všemocné a prozíravé EU. Jaké další vakcíny od něho očekáváte. Ty ruské, nebo čínské? Jiné k dispozici nejsou.

1 1
možnosti
Foto

Hezky se to čte, je to takový teoretický návod. Současnou situaci neřeší, resp. neřeší podstatu problému. Může, pravda, trochu uhlazovat hrbatá místa a lokálně zlepšovat podmínky.

1 1
možnosti

Blbin, nesmyslů a nelogických opatření, při boji s covidem, dělá tahle vláda více než málo a vůbec se jí nechci zastávat. A protože jim radí lékaři, říkám si, že jestli s touhle logikou i diagnostikují, tak bůh s námi (čest vyjímkám). Nicméně, vinit Babiše i z nedostatku vakcín, to chce už hodně politického zápalu. Prostě, svěřili jsme se do rukou naší dobrotivé matky, toho vědeckého a ekonomického centra světa, EU. Kdyby jí nebylo, museli bysme ji vytvořit. Jinak bysme byli v tom širém světě úplně ztraceni. Jediná Babišova chyba v téhle záležitosti je ta, že s tím souhlasil a neřekl, že si vakcíny obstaráme sami. Ten opozyční ryk si ovšem v tom případě ani nedovedu představit. Možná větší, než když Klaus otálel s podpisem LS. Žalovat u ÚS za velezradu, upálit. Co by asi tak vykřikovali lidovci? Když teď čtu, že každý se může nechat dvakrýt týdně zdarma otestovat, mohli jsme vakcíny kupovat klidně za dvojnásobnou cenu než třeba Izrael a vyšlo by nás to nakonec mnohem levněji, než "laciné" vakcíny z/přes EU.

2 3
možnosti

Nejspíš Vám už z paměti vypadlo, že když na jaře Unie shromažďovala peníze na kofinancování vývoje vakciny Astra Zeneca, tak Babiš na Unii udělal dlouhý nos - stejně jako na jarní žádost Itálie o zdravotnickou pomoc - a neposlali jsme nic, protože si vakcinu pod vedením lěkařské odbornice za ANO vyvineme sami. Vyvinuli jsme kulový, a Unie nám i tak za námi neuhrazený podíl vakcinu hned poté, co ji z Astry vymlátí, pošle. Babiš je prolhaný chaotický darebák srovnatelný s pirátem z Karibiku, ten ale "jen" lidi okradl a stáhl se pryč, tenhle tady zůstal, okrádal své obchodní partnery dál - Boček a Kostelecké uzeniny, Sládeček a maso pro Tesco, Rada a Agro Jevišovice - a jako politik svou bezočivostí dál okrádá lidi a zemi dál. :-( https://www.novinky.cz/domaci/clanek/s-napadem-sesti-davek-misto-peti-babis-narazil-do-zdi-pfizer-posila-o-to-min-40349360#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=Y768CwUj8Pc-202101291411&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz . https://www.seznamzpravy.cz/clanek/smrt-obchodniho-partnera-agrofertu-andrej-babis-zatim-mlci-29643 . https://www.seznamzpravy.cz/clanek/smrt-obchodniho-partnera-agrofertu-andrej-babis-zatim-mlci-29643 . https://www.forum24.cz/jak-andrej-babis-pripravil-bohumira-radu-o-agro-jevisovice/

2 1
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Není co dodat.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS