Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U politiků KDU-ČSL mi chybí především zdravý rozum. Svým posledním hlasováním o neprodloužení nouzového stavu jasně dokázali, že jim obyvatelé této země jsou naprosto ukradení.

ČSL jde zas a pouze o politikaření a pletichy a demagogické oblbování vlastních voličů, jejichž počty rok od roku klesají.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

R^ Fuj! Stoka proti slušným politikům již teče! :-)

0 1
možnosti

R^

Základem chyb Andreje Babiše je falešné levičácké myšlení: My se svým sociálním inženýrství vše zvládneme lépe než svobodné a přirozené občanské vztahy.

Epidemie se má řešit lokálně pomocí okresních a krajských hygienických stanic, které jsou podřízeny hejtmanovi a centrální hygienické stanici. Místo toho Babiš chce být spasitelem, a proto vše chce řídit centrálně bez lokální subsidiarity. To ovšem mu funguje špatně a lidi to neberou vážně!

Babiš nesmí obcházet svůj dozor vlády v podobě poslanecké sněmovny! Přesto jej neústavně obešel! Děláme nebezpečnou politiku!

:-)

0 1
možnosti

Naděje? V politicích?8-oRv Jedinou naději vidím v probuzení obyvatel, pochopení "smyslu" celé globální situace a nasledně pak v široké, důsledné občanské neposlušnosti, legitimním způsobu vyjádření nesouhlasu s tím, co se (nejen) u nás již rok děje.

Jinak se řítíme do pekel a zanecháme tu kvůli své pohodlnosti spálenou zemi.

0 2
možnosti

P32e84t16r 54N58e16d11v33ě60d

18. 2. 2021 13:10

To už je kampaň? Zdravotníci makají v nemocnicích naplno a vláda kterou se celou dobu snažíte dehonestovat mimo jiné i soustavným poukazováním na chaotická opatření a tak rádi ji nazýváte neschopnou ty zdravotníky alespoň dokázala odměnit. A lepší pozdě než vůbec. A co dál když vyhrajete s tím Vaším SPOLU. Zase vezmete policajtům a hasičům část mzdy kterou jim musela tahle neschopná vláda dorovnávat? A ještě na jednu věc jsem se chtěl zeptat, když už jste v tom SPOLU. Jak je možné, když jsou té neschopné vlády opatření chaotická a nepochopitelná, že jejich dodržování dovolávají i Vaši hejtmané když jejich krajům teče do bot a Vy ve sněmovně dokonce chcete hlasovat o té výzvě k jejich dodržování? Nejsou špatná a chaoutická jen kvůli volbám a když je zle, tak se najednou hodí?

1 1
možnosti

Pan poslanec tu zase nakadil:-)

0 1
možnosti

Obávám se, že to je skoro jediné, co umí.

1 1
možnosti

Jsem rád, že opozici šlo a jde jen o svobodu a demokracii ..... No a pak jsem se probudil:-P

3 1
možnosti
Foto

Naději vidím v tom, že se poslanec Bartošek do Sněmovny již nedostane a bude za mnohem méně peněz sedět na obyčejné židli a bez poslanecké imunity. ;-(

4 1
možnosti

J97a60n 40P85r15o14k82o73p

18. 2. 2021 9:12

Proč KDU nepodpořila velice rozumný návrh jejich vlastního poslance Juránka, který navrhoval nouzový stav do konce února? To by nám měl pan Bartošek vysvětlit. Každopádně dobré na tom je, že i u lidovců jsou rozumní lidé. Špatné na tom je, že se ale hlasuje podle názoru celého klubu.

4 2
možnosti
Foto

K čemu by to bylo dobré. Mám jej 6 měsíců a výsledek nula.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS