Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Bartošku. Já vám to nevěřím.

0 0
možnosti

Dlouhé a zbytečné;-€

0 0
možnosti
Foto

Celoživotní pracant Bartošek se nesmírně těší, jak se coby ministr /nevímčeho/ vlády Petra Fialy s radostí upracuje k smrti. ;-O

2 0
možnosti

J65a69n 72R20á79ž

17. 4. 2021 14:03

Volby budou důležité, ale doufám, že v té tlačenici na vládní posty po nich, nezbude místo pro týpky, jako je pan Bartošek. Je to jeden z těch, pro které je pro mnohé voliče koalice SPOLU těžko volitelná.

1 0
možnosti
Foto

Bruselská pětka rozdělená do dvou koalic připomíná kandidátku Národní fronty.

1 0
možnosti
Foto

Tak proč tu shodu nehledáte?

2 0
možnosti
Foto

T19o38m70a49s 98P62e39k

16. 4. 2021 14:53

Pardon, ale tu pravicově levicovou, liberálně konzervativní, proevropsky euroskeptickou, lihuprostou alkoholickou WhisColu, prostě volit nemohu. Tam žádná shoda, krom rozdělení koryt, být nemůže. :-)

5 0
možnosti
Foto

"...tentokrát nezveličujeme nebezpečí, kterému čelíme,...."

Možná by se spíše hodilo napsat, že jste je Vy - takzvaně demokratické strany tak dlouho podceňovaly vážná nebezpečí, že nyní nezbývá, než troubit na poplach.

Ano, jsou tu ta nebezpečí, která uvádíte. A nejsou tu od včera, není-liž pravda? Existují například občané, kteří dodnes zcela nepochopili, jak se mohl stát šéfem Bezpečnostního výboru PSP ČR pan Radek Koten. To, co se o něm lze dočíst ve zkratce na wikipedii, vypadá jako výňatek z psychopatologického rozboru. Posedlý ilumináty, zahleděn do očí skutečného přítele Ruska.........

Já vím, je to Spíďák, nikoli Váš spolustraník. Nicméně, jak se to mohlo stát? Ovšem, většina občanů nejsou žádní myslitelé (v žádné zemi) a nechají se uvařit na vařené nudli. Nedovedu si ale představit, jak bych úpadek naší společnosti vysvětloval v roli ústavního činitele někde v zahraničí. Očekával bych otázku, co ty tzv. demokratické síly občanům nabídly. Nabízeli jste? To podstatné nenabízíte ani dnes. Kéž by se konečně někomu rozbřesklo natolik, aby přestal skuhrat nad protivenstvími a začal pracovat. Kéž by si někdo chtěl už udělat čas na analýzu podnětů odborníků na právo a navrhnul zásadní změny vedocí k vymahatelnosti práva. Situace kolem ČT Vás samozřejmě zaujala. Vede se o ni boj. Bezpečnost státu je samozřejmě pro Vás také důležitá, protože se týká i Vás politiků. Občan ale potřebuje cítit i bezpečí uvnitř. Potřebuje vnímat právní jistoty.

0 0
možnosti

My hledáme, ale bez vás. Vládní strany, opostrany, nevidím mezi vámi žádný rozdíl. Už rok tiše a mlčky podporujete opatření vlády a máte na svědomí 15 tisíc zbytečně mrtvých seniorů. Kdybyste loni v květnu začali chránit ohrožené skupiny obyvatel, neměli bychom dnes skoro 30 tisíc mrtvých.

2 0
možnosti
Foto

Určitě ty letošní volby budou velmi zajímavé.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS