Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a85n 24M71a41r22e17k

4. 6. 2021 17:30

Vidím, že diskuse pod tímto blogem se stala velice zajímavou....

0 0
možnosti
Foto

Ano, zejména, když někteří význační diskutéři si pořádně nepřečtou předchozí komentáře.

Abych to upřesnil:

Pan dr. Šimek zmínil s. Bobošíkovou, která má tak nějak velmi blízko ke sl. Lipovské, a tak jsem mu jen připomněl, o jakou dámu se jedná. O tom, že mají jakési společné zájmy a cíle, se mezi informovanými čtenáři ví.

0 2
možnosti

Pane "Lidovče" tím, že někdo strká nos do hospodaření a rozpočtu ČT, kterou si povinně každýz nás platíme, a hodlá kontrolovat co se s penězi v ČT děje, není ohrožení demokracie a svobody ČT. Jen ty pijavice dobře přisáté na rozpočet ČT mají strach. A Vy to dobře víte ! Protože vždy platilo: "Peníze vždy na prvním místě"

19 0
možnosti

Že by se bály? Počítám spíše, že dotyčné strany (ANO, ČSSD a SPD) nechtěly ztrácet čas s návrhem, který stejně nemáte sílu hlasováním prosadit.

Není to spíše tak, že vy se bojíte Hany Lipovské? ;-)

13 0
možnosti
Foto

Inu, nejvíc se bojí diskuse především ČT.

A kolik jste si poslechl záznamů ze zasedání Rady ČT? Všechny jsou dostupné veřejně v audioformě. ČT ani nemá zájem, aby třeba nabídla pořizovat videozáznam. Možná má co skrývat pan ředitel Dvořák a spol.

Další člen rady na Xaver Live o zasedání oprávněně informuje ve svých komentech. Vděčnosti se pochopitelně nedočká. A vsadím se, že to jste od něj taky neviděl. ;-)

14 0
možnosti

Kdo se tady bojí diskuse? To asi nikdo. Za to mi přijde, že ve veřejnoprávních médiích se náramně bojí, aby nezazněl souvislý projev někoho z těch, kdož vládne. Bojí se? Nebo je to úkol?

9 0
možnosti

"Hana Lipovská veřejně prosazuje názory a zájmy Institutu svobody a demokracie." - Zájem Institutu je právě prosazovat demokracii, to si myslím, že je hodně nepochopený význam termínu "střet zájmů". Takže Lipovská je ve "střetu", když se snaží prosazovat demokracii v ČR? To opravdu myslíte vážně?? Význam termínu "střet zájmů" spočívá v osobních, zejména finančních zájmech, nebo politických. To se silně týká např. ředitele ČT, Dvořáka. To by vám mělo spíš vadit pokud vám jde o poctivost. Nebo o co vám jde?

10 0
možnosti
Foto

Pan Vyvolený (poslanec lidu Bartošek) tady určitě nemá na mysli žádnou prostou diskusi se čtenáři blogu - ale pouze diskusi celospolečenskou - až zase budou volby a pan Bartošek se buď do lavice Sněmovny opět milostivě usadí a nebo z ní kvaltem vyletí "jako čert z elektriky"...;-(

9 0
možnosti

R^

Hana Lipovská je čertův kvítek a stín čertova kvítku padá i na Dominika Duku, který nerozezná anděla od ďábla? Jaké je tedy jeho poslání v naší společnosti? Proč se Domink Duka podílí na likvidaci kvalitní veřejnoprávní České televize?

Zápas mezi demokraty a antidemokraty zdaleka není vybojován! Netušil jsem, že Jana Bobošíková může být ženou nebezpečnou pro demokracii!

:-)

2 16
možnosti
Foto

Pane doktore, Vy tuto soužku neznáte? Kolovala tu fotka, jako předává kytici s Husákovi, posléze vařila souhům kávičku na sekretariátu SSM, posléze pomáhala V. K. st. pochopit zapínání počítače - atd.

Kategorie: Semelová, Konečná, Polednová ... a Anežka Hodinová Spurná.

:-)

0 8
možnosti

Ano, je třeba umlčet všechny , kdo neharmonuji s názorem vaší partaje a důvody se najdou vždy, svoboda slova pro vás znamená co?

12 3
možnosti

Vážený pane, píšete, že:

"Česká televize je veřejná služba. Jejím smyslem není, aby její vysílání vyhovovalo jen některým skupinovým zájmům. Její důležitá role pro svobodný život v zemi je v tom, že je natolik silná, aby dokázala odolat politickým i ekonomickým tlakům. Rada České televize má tuto nezávislost a její roli ve svobodné společnosti hájit."

Zdroj: https://janbartosek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771581

Až Česká televize bude právě taková, pak bude mít váš blog smysl. Teď ho nemá a vy blábolíte!

21 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS