Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vám nevěřím ani nos mezi očima, odkopal jste se,Rv jak se chcete hojit na jízdném pro důchodce.

2 0
možnosti

Největší id...... široko , daleko. Pane Bože chraň nás před ním.

6 0
možnosti
Foto

Karma článku odpovídá preferencím KDU-ČSL.

5 0
možnosti

Proto také vlezli do toho jejich Bratrstva kočičí pracky. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se. Od revoluce jsem na střídačku volila ODS a KDU-ČSL. Letos nebudu...

3 0
možnosti

R^

Václav Havel nás nasměroval k liberální demokracii se svobodou pro všechny. My jsme se nenápadně dali na cestu oligarchické demokracie se svobodou jen pro oligarchy. A to je cesta k autoritativní demokracii a totalitě!

A o tom, přátelé, budeme rozhodovat v podzimních volbách! Vrátíme se k liberální demokracii nebo budeme volit cestu k totalitě?

:-)

0 7
možnosti

Absolutní nesmysl....Liberální politika se dokonale znemožnila extremistickými nápady, které vedly k tomu, že dnes mají vrahové větší práva než jejich oběti, menšiny větší práva než většina, migranti jsou absurdním způsobem upřednostňovaní na úkor domácích občanů, kteří tady pracují, poctivě se živí a platí daně.,,,to si přejete?

A o absurditách feminismu ani nemluvě. Zkrátka určité názorové proudy se vracejí, i když se historicky znemožnily.

Tak se znemožnil marxismus-leninismus, ale liberálové a hlavně feministky ho beze studu vykrádají, a ještě se ty druhé považují za „revolucionářky“.

Liberálové natolik překrucovali skutečnost, až se většina voličů rozhodla pro kohokoli jiného, jen ne pro jejich kandidáta. A když přišel Trump a měl odvahu vysmát se absurditě „politické korektnosti“, okamžitě získal sympatie normálních voličů.

A protože se s tím liberálové nedovedou smířit a nechtějí si přiznat omyly, tak vymysleli nálepky jako konspirační teorie, hoaxy, trolly, fake news, zkrátka vyfabrikovali jakési nedokázané všemocné ZLO, které má ospravedlnit, že jejich absurdity většina voličů prostě odmítla. Tož tak pane....

4 1
možnosti

Vždycky oceňuji entuziasmus neúspěšných straníků, kteří kritizují úspěšnější a doporučují jim, jak vlastně lépe vládnout i když v minulosti nepředvedli nic mimořádného a lepšího......;-D;-D;-D

6 1
možnosti

" Důležité bude udržet ve hře témata podstatná." - Témata podstatná? Já znám jenom dvě taková: Já chci být zvolen! Jí chci ke korytu!

7 1
možnosti

"Je logické, že současné neúspěšné vládní strany a hnutí se pokusí podstrčit veřejnosti témata populistická, mediálně přitažlivá" ...

Ale stejně tak je budou hledat a podstrkovat ještě neúspěšnější opoziční strany.. (zrovna teď, když se volby blíží, se jeden lidovec plácnul do čela a přišel s tím, že by se po třiceti letech měly snížit důchody zasloužilým komunistům:-)) ..ale hlavně se zoufale držet svého domněle hlavního argumentačního trumfu "Babišova firma".

Jakkoli jsem od počátku vystupoval proti Babišově (z dnešního pohledu paradoxní) lacině antikorupční rétorice ..jakkoli vnímám jeho stranu jako stranu jednoho muže ..jakkoli se mi nelíbí jeho (i když nucené) spojenectví s levicí, na tuhle Agrofert hru neslyším. Ten je pod větším dohledem a kontrolou, než kdyby Babiš v politice nebyl.

Tvrdit, že Babiš všechno dělá jen kvůli svojí firmě a ziskům je klišé a krátkozraká nepravda ..ať záměrná nebo z hlouposti.

Ano, Babiš není žádný andílek, je to bezohledný pragmatik až predátor. Ale důvodem, proč se takhle drží v politice (kam vstoupil zřejmě se stejným přesvědčením jako všichni ostatní, že to "myslí upřímně", a že něco zlepší) není primárně zisk jeho firmy ..ale jeho bytostné založení - potřeba uspět a nevzdávat se.

Je to silný hráč. Dá se porazit (ovšem správnou argumentací, programem a praxí) nebo se dá koaličně osedlat a usměrnit (podle mě to byla chyba nechat to na slabých socanech a umožnit tak akceleraci levicového populismu) ..na to ovšem je potřeba mít sebevědomí a "koule".

Vy byste si v té Trojkoalici měli uvědomit, že vaším hlavním ideovým protivníkem jsou Piráti, kteří představují větší hrozbu nežli nějaký Babiš.

Jako tradiční volič ODS sice budu volit Trojkoalici ..ale popravdě, velkou radost z její rétoriky, vystupování a reálné politické zdatnosti nemám..

3 1
možnosti

To je dost legrační, tvrdit, že Babiš vstoupil do politiky s přesvědčením, že něco zlepší. Ale máte pravdu, penězovody do jeho firem se násobně rozšířily během budování státní správy, kde na důležitých pozicích od jeho éry sedí jeho zaměstnanci, kteří umí poslouchat svého kmotra. A pokud jde o další motivace, nesmíme zapomenout na hrozbu kriminálu, která z něj dělá onoho hrdinu s potřebou uspět a nevzdávat se.

1 3
možnosti

tak nevím, který že to politik příšel s populistickým řešením důchodů exponentů bývalého režímu už 30 let po převratu? který že to politik blahé paměti sliboval dálnici z Ostravy a když nebyla, tak šlapal 100km pěšky )za to palec nahoru, že když to slíbil, tak potom si to odpochodoval?

1 1
možnosti

J23a52n 68R63á71ž

8. 7. 2021 11:37

Dá se souhlasit s názorem prezidenta, že současné předvolební koalice jsou podvod na voliče, protože volič ODS když dá hlas koalici SPOLU, dá tím hlas stranám, které ve Sněmovně nechce. TOP09 i KDU/ČSL se přilepili k ODS s vidinou, že se tak dostanou někteří z jejich funkcionářů(!!) do Sněmovny. Jiný důvod vzniku takové koalice ani nemůže být.

Pro tradičního voliče ODS, který nemůže zapomenout podrazy Lidovců na ODS a na důvody vzniku TOP09 (odebrat hlasy ODS) je dnes koalice SPOLU velmi těžko volitelná.

6 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik