Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

To,že je třeba začít pracovat je velmi inspirativní.Když by to začalo u Vás,tak by to nemělo chybu.To ale asi nehrozí.

5 1
možnosti
ZZ

Něco tak odporného, jako lidovec v parlamentu, může být jen bukanýr, topkař, nebo Rakušan.

:-P:-P:-P

3 1
možnosti
ZD

Similis simili gaudet.

0 1
možnosti
PC

Mnoho slov, a žádná myšlenka. To mi něco připomíná....

4 1
možnosti
ZD

Pro normální lidi je to ukázka čtyřleté práce opozice. Škoda, že ani před volbami nestihnou pro kritiku presentovat své vlastní přispění k chodu republiky. Že by nakonec nebylo co... je asi příliš kacířská myšlenka ? Nebo ne???

2 1
možnosti
MK

M72i31l49a20n 75K54e13s73l

13. 8. 2021 22:38

Babiš je hned po Puinovi nejmocnějším mužem světa.Během roku zvládl zadlužit nejen Česko,ale i celou Evropu.No jjak to vypadá zvládne zadlužit i USA.

4 1
možnosti
ZD

Neberte to příliš osobně, ale já osobně a mé okolí jako největšího šaška považuje vás a pana Rakušana. Během celého volebního období jsme od vás obou neslyšeli jediný uvěřitelný projev, který by naznačoval alespoň potenciální schopnost vést republiku. Bezhlavá kritika politických protivníků nedává příliš prostoru tušit, že se za ní - třeba - skrývá inteligence nebo cokoliv uchopitelného. Slovní ekvilibristika s pojmy a slohová cvičení se opět nevymykají charakteristice bezhlavé kritiky. Kritika je v určité době a situaci v pořádku a dokonce konstruktivní. Pokračovat v ní ale bezhlavě i v období těsně před volbami a nenabídnout voličům ani náznak konstruktivních řešení svědčí o jediném. Vaší jedinou snahou je zůstat v teplých sněmovních židlích v opozici. Hezky v závětří bez odpovědnosti, v zádech se zásobenou kantýnou.

11 2
možnosti
PN

P34e52t29r 24N73e36d85v10ě44d

13. 8. 2021 18:36

To je tak dojemné......hlavně o těch, kteří dokáží vysvětlovat....to šlo rok opozici a jejím příznivcům skvěle - vše je špatně.

Po čtení a poslouchání posledních projevů opozice jsem vcelku rád, že ten covid odskákala zrovna tahle vláda. Nedokážu si dost dobře představit jak by to dopadlo za vlády těch, kteří si myslí, že by vše, včetně vysvětlování dělali lépe.

Je škoda, že za rok a půl neprozradili jak.....

10 1
možnosti
JJ

S těmi "klauny" bych byl opatrný. Kdybyste se někdy viděl v televizi, tak hned pochopíte, proč to říkám.;-D;-D

Samozřejmě to chce aspoň trošku sebereflexe a to nevím, nevím...;-)

11 1
možnosti
ZD

Velmi trefné. Velmi pobavilo!

2 1
možnosti
PT

Taková technická, s tím jak jsme dnes na mizině, po Kalouskovi tady zůstalo zadlužení 41% HDP, Kalousek navýšil naše zadlužení o šílených 18% HDP, tohle zdůvodňoval jednoroční recesí s poklesem 4,6%, z které svým lemplovstvím udělal recesi na tři roky, kdy jsme byli jediná země v regionu která klesala, ostatní rostli.

Babiš do konce roku 2019 snížil Kalouskovo zadlužení až na 28% HDP, udělal si tak velké rezervy na současnou celosvětovou katastrofu s koronavirem, která se nedá srovnávat s drobnou recesí za Kalouska, a kdy se musí zadlužovat všichni, takže na konci roku 2020 bylo naše zadlužení pouhých 37% HDP, tedy nižší o 4% než to Kalouskovo a do roku 2024 se předpokládá zadlužení 55% HDP, což aby Babiš předehnal mistra Kalouska tak by musel Kalouskovo zadlužení 41% HDP také navýšit o 18% HDP tedy na překonání Kalouskovic rekordu by musel Babiš skončit na zadlužení větším než 59% HDP, což jak je vidět nestihne ani v případě, že bude vládnou další 4 roky.

Proč jste proboha nekřičeli na mistra Kalouska, který nás zadlužil za 2 volební odbobí daleko víc než Babiš a za Kalouska takovýto celosvětový problém, kdy se zadlužují všichni, včetně Bruselu určitě nebyl.?

Klauni jsou ti, co věří na pohádky ČT a naší "demokratické" opozice o strašlivém Babišovi. :-)

9 3
možnosti
JR

J61a79n 10R90i36c98h96t58e97r

13. 8. 2021 14:55

No, můžete to brát i jinak - dluh, který tady všechny vlády udělaly za 30 let, pan Babiš za tři roky zdvojnásobil;-)

4 1
možnosti
AL

Naším skutečným problémem je politicky negramotný elektorát, který to za mastnou cukrovanou koblihu nebo pětistovku k důchodu hodí komukoli.

0 1
možnosti
JH

To už komunisti říkali - Je to v lidech!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik