Diskuse

Nic než právo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"NIc než právo", pravil jistý Bartošek těsně předtím, než si nasadil dlaždičské chrániče a poklekl, aby se mohl bez následků začít dlouze modlit těsně předtím, než se odebere do hlasovací kazatelny.

0 0
možnosti

Pane Bartošku dnešní aristokraté jsou převážně nic neříkajíci politici. Kéž by politici si od aristokratů přebírali pouze ty dobré vlastnosti, neboť i aristokraté mají mnohé špatné vlastnosti.

1 0
možnosti
Foto

Jak se to projevuje? To, co jste se údajně od Vámi zde uctěného občana a politika naučil? Tím jeho uctěním? Jistěže to je také čin. Už proto jen, že slova sílu mají někdy takovou, že nesvobodné sjednotí či důstojnost obnoví po křivdě, o níž se zbaběle a dlouho mlčí navzdory tomu, že z ticha toho stále trčí jako výzva k další neřesti.

Na co to čekají ti k uzoufání malí, lidem vyvolení politici ve věci Ferdinanda Peroutky? Na to, až očistí ho komunisti? A připravují další pochoutky? Nebo až hesla "nic než právo" se chopí jednou Vámi poražené ANO?

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik