Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Antisemitismus je hrozná věc!

Už jsme relativně dlouho žili v poklidu!

Podle jednoho blogera zde, který dle způsobu vyjadřování mi připadá jako americký agent, zde před léty napsal, že třetí světová válka začala záhy po rozpadu Sovětského svazu svojí ruskou hybridní fází.

Není pochyb, že ruská hybridní válka spočívající v obsazování klíčových podniků, klíčových lokalit a v desinformační kampani ovládající státy Evropy i Ameriky, je hrozbou pro celý svět.

Nejsnáze se ovlivňuje referendum, jako bylo vystoupení Velké Britanie z Evropské unie. Pokud bude v USA zvolen Donald Trump, zůstane Evropská unie a NATO bez silné záštity a světu může dominovat Rusko+KLDR+Íran+Čína.

Musíme být připraveni na všechno, i když doufáme, že k tomu nedojde!

0 0
možnosti
Foto

J66a91n 57Š41i39k

11. 1. 2024 8:12

Nenávist k Židům je v historii lidstva od počátku věků a současný svět není výjimku. Ona jen chvíli dřímala, ale události posledního půl roku ji probudily. Bohužel to tak je. Židé jsou jako lovná zvěř. Proto dělají, co dělají a často se chovají, jak se chovají. Jinak by jako stát nepřežili. Hezký den

0 0
možnosti
PC

Pane Bartošku,

viděl jsem Vás několikrát vystupovat v televizi. Pokud někdo přesně neví, kdo je to je arogantní člověk, tak Vy jste jeho typickým ztělesněním. Těch arogantních politiků je sice dnes více než kdy jindy, ale Vy jim v tomto bezkonkurenčně vévodíte. S takovým despektem, arogancí a přezíravostí, jak běžně předvádíte v "komunikaci" se svými oponenty, jsem se za svůj život stran politiků (ať už z kteréhokoli politického spektra) dosud ještě nesetkal. Evokujete ve mně doby velmi nechvalné...

A jak jinak, takoví mají největší potřebu kázat o morálce

9 5
možnosti
Foto

J31a14n 41Š63i77k

11. 1. 2024 8:09

Vaše typická diskuze na témata. Jen bláboly a házení bláta. Co tak něco k tématu, pane odborníku na všechno?

2 2
možnosti
PD

P16e63t65r 42D36r91a41p82a88l

10. 1. 2024 18:56

Krestane pronasledovali židy od středověku, zidovska gheta nevymyslel hitler. První pogromy na židy probíhaly, když krestanska vojska táhla evropou bránit svatou zemi

1 1
možnosti

O židovských pogromech víme od té doby, co se Židi přestěhovali z mezopotámského městečka Ru do zaslíbené země! Stačí si přečíst Tóru!

0 0
možnosti
Foto

Palestinec a Palestina v té době neexistovala. V době Ježíše to byla Judea. Ježíš byl Žid a by jako Žid obřezaný. V roce 135 našeho letopočtu Řím přejmenoval Judeu na Pelištejnu- Palestinu. jako mstu Židům za povstání proti nim. Pelištějnici byl národ pocházející z Kréty a ve 4 století před naším letopočtem zanikl. Palestina není arabského původu a označuje území na kterém vznikly dva státy Jordánsko a Izrael. Arabové co přišli do Palestiny po roce 1920 se v roce 1967 prohlásili za národ Palestinců a tím vznikla palestinská národnost.

2 0
možnosti
Foto

Nemám žádnou otázku

pro vaši sotva kratochvíli.

Po zkušenostech nejen s vámi vím,

že by to bylo stejné,

jako čekat na odpověď z černé díry.

0 0
možnosti
JD

J33a36n 15D83o44u67š92e28k

10. 1. 2024 17:34

"Když přišli..." A už zase tohle. Tím se ohání kdejaký morální maják. Je spousta politiků které nemusím nebo naopak mám docela v oblibě. Že bych ale někoho nesnášel? Kromě vás ne. Tohle poučování kdo je kdo, co je co a kdo je ten dobrý už mě... řekněme zlobí, ale každý určitě ví, že to nepovažuji za vhodné slovo.

Dejte pokoj, zalezte někam koho zajímá co byste zase chtěl jako správný komouš zakázat. A s tím prstem víte co máte dělat taky.

6 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik