Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

Dokud se "porušování mezinárodního práva" budete zajímat jen selektivně, podle toho jak se to zrovna hodí, NIKDO vám věřit nebude...

2 0
možnosti
LU

"Mezinárodní humanitární právo nesmí být porušováno!"

Áno bolí to keď hladujú a zomierajú nevinný civilisti a deti, ale ak by takýto "humanisti" vládli pred koncom druhej svetovej vojny, vojna by nikdy neskončila.

Presadzovali by zastavenie postupu spojeneckých vojsk pred hranicami Nemeckej Ríše, začali by jednať s Hitlerom o prepustení zajatcov v pracovných, koncentračných táborov, a posielali by humanitárnu pomoc hladujúcemu nemeckému obyvateľstvu.

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k dnešní informaci, že pod sídlem UNRWA bylo nalezeno centrální počítačové centrum Hamásu (o kterém pan předseda UNRWA tvrdí, že nic nevěděl, i když do tohoto centra vedly dráty z UNRWA), nemá smysl chtít od humanoidů z Hamásu cokoliv chtít. A UNRWA přestat podporovat z peněz nejen našich, ale i všech normálně myslících zemí.

Za mrtvé děti je zodpovědný Hamás, nikoli IDF.

12 1
možnosti
LU

"Před více než 4 měsíci byla Izrael nečekaně napadena

Hamásem. "

Tak to je teda blud, že pred 4 mesiacmi, Hamas napadá Izrael od svojho vzniku

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik