JZ

Fico s Orbánem hájí zájmy Kremlu, nikoho jiného.

Foto

Je smutné, že české zájmy hájí premiéři Slovenska a Maďarska.

PJ

a na to jste přišel kde? Psali to na ksichtovníku SPD?

Foto

Ano, maďarský a slovenský prezidenti hájí i naše české zájmy. A netuším, co myslíte těmi symboly. Vy snad víte jaké příbory používali ti druzí dva u Patra Pavla? A co se týká Vás, za Vás symboly hovořit nemusí, Vaše tvář vyjadřuje vše...

LC

Co by asi tak projednávali? Jak se na párty u Makrona neprojednávala možnost vysílání vojáků zemí NATO/EU na Ukrajinu, jak nás Blištivý Péťa před odletem ujišťoval a Fico dezinformoval.

Já pouze smekám klobouk před premiérem Petrem Fialou! Muselo to být hrozné. Ale ustál to!

JZ

Orbán a Fico nejsou premiéři svých zemí, ale nástrojem Putina k prosazování ruských zájmů.

Jako Andrej Babiš se svými druhy, Miloš Zeman, Václav Klaus, Jaromír Foldyna, Martin Pecina, Petr Mach a celá Putinova pátá kolona, včetně papoušků s alternativním myšlením stvořeným ruskou desinformační hybridní válkou!!

LU

Časy sa menia, V4 za tandemu Babiš, Orbán, Kaczynski, v tej dobe bol Fico eurohujer spoločne s Merkelovou básnili o dvojrýchlostnej EU, Fico Orbánovi nevedel prísť na meno.

Slováci v tej dobe uvažovali o vystúpení z V4, nechceli mať nič spoločné s týmito národmi dezolátov, Kiskovi sa nečudujem, že nechcel sa s touto dezolátskou trojicou stretnúť.

Pred pár rokmi sa Fico otočil o 180 stupňov a zo slovenského národa sa stali dezoláti.

Uvidíme po českých voľbách.

LU

"BERLÍN – Nemecká kancelárka Angela Merkelová nepochybuje, že Slovensko zvládne agendu, ktorá je pred krajinou v súvislosti s predsedníctvom v Rade EÚ. Ako povedala na tlačovej besede po stretnutí s premiérom Robertom Ficom v Berlíne, Slovensko je dobrý partner a bude aj dobrý predseda v EÚ.

Podľa Merkelovej medzi Nemeckom a Slovenskom vládnu bezproblémové bilaterálne vzťahy. Zdôraznila, že Slovensko je spriatelená krajina, ktorá úzko spolupracuje s Nemeckom."

https://regiony.zoznam.sk/merkelova-po-stretnuti-s-ficom-co-povedala-o-nasom-predsednictve/

  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik