Foto

Naprostý souhlas. Přesně a výstižně popsáno.

JZ

Jen doplnění. V Rusku se nekonaly prezidentské volby, ale obyčejná podvodnická fraška.

Foto

O většinové podpoře Putina nemůže být sporu. Vyhrál by tak i tak, tudíž jeho volební vítězství není podvod.

Foto

Pokud jde o Rusko, tak nevýhra Putina za současných podmínek v Rusku by byla velkým překvapením. A víc, než samotní Rusové, by se takového výsledků lekly státy NATO.

Foto

To jsem rád, že Honzík Zieglerů mi dal mínus. To je důkaz toho, že se pletu, a že podle Honzíka by prohra Putina za současné situace v Rusku žádným překvapením nebyla, protože on si je jistý, že Putin volby nevyhraje.

Foto

V souvislosti s bratrem Bartoškem a sloganem Fučíka mě napadla mírná oprava sloganu pro Česko pod vládou Péti-koalice:

"Země, kde zítra znamená před 10 roky".

LC

Jestli by třeba Rusku nepomohlo, kdybysme jim na pomoc vyslali Rychetského. Ona by ta volební ztuhlost možná pak povolila.

Foto

Dobrá myšlenka. Po volbách by uzákonil, že nevyhrává první, ale poslední.

Foto

U nás počet voličů při volbách do senátu naznačuje, že by ho nevoliči nejraději zrušili a nikdo z politiků za tím účelem neprosadí referendum, které by dalo jasnou odpověď. Hnutí ANO při volbách získá téměř trojnásobek hlasů, co druhá strana v pořadí a zařídí se to i s pomocí ÚS, aby nemohlo vládnout.

Foto

Setrvání Putina v Kremlu bylo a je jasné nejen v právě proběhlých volbách, ale jistě i v příštích a všech dalších, tedy to má doživotně.

Obávám se však, že báťuška po volbách začně mít více volného času, nebude už likvidovat oponenty a opozici v zájmu svého vítězství, a začne se více soustředit na likvidaci jiných národů. Bude se chtít ukázat jsko nejsilnější a nejlepší a obávám se zaměření na Západ. Ne přímo, to Rus nedělá, ale oklikou, někoho vyprovokuje, popř. jeho spojenec se tohjo ume a on se vmísí jako zachránce. A obávám se, že to nebude dlouho trvat......

Foto

Až se ukončí konflikt na Ukrajině bude mít Putin bezpochyby zájem o Západ. Ale jinak, než píšete. Bude se chtít usmířit. EU to přivítá, protože Rusko potřebuje. I pro USA bude lepší s Ruskem spolupracovat, než zavrženým Ruskem posílit Čínu.

JN

J52o93s80e29f 78N75i95k28l

17. 3. 2024 17:04

Ano, dalo se to čekat. Většina Rusů vnímá Putina jako silného lídra. Putin, oproti svým předchůdcům, vytvořil z ruského státu stabilní systém, ekonomicky i politicky. Na straně RF stojí většina asijských, afrických a latinskoamerických zemí.

  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik