Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bartošek, EU končí z důvodu sobeckého, mocichtivého úřadování politiků navázaných na lobby podnikatelů a zájmových skupin. Stejně tak to vypadá i u nás v ČR, kdo podniká, moc dobře ví, kde se nejvíce točí obálky, nepřehledné zakázky atd. - zejména České dráhy, ČEZ a další státní podniky, kde jede vše netransparentně z našich peněz. A Vy jste jeden příklad za všechny, jak můžete vůbec mít nervy a důstojnost tady něco komentovat o EU, to že máte politický mandát neznamená, že Vás veřejnost nesleduje a nemůže kritizovat! Vy odmítáte připustit, že aktivity veřejnosti nekončí tím, že vhodí lístek do urny. Pro Vás pane mocipán, bude občanská společnost asi vždy sprosté slovo! Aspoň se Vám můžeme masově vysmát, jste pro nás klaun s červeným nosem a navždy budete! Vy jste s registrem smluv u nás ukázal přesně to, co pošle/poslalo EU do hrobu. Vy a podobní mocipánové! Užívejte si mandát a všechny výhody dokud je máte, já doufám, že se lidé probudí![>-]

0 0
možnosti
Foto

EU zdvihne na rozloučenou prostředníček? Jsem skeptik a očekávám i podle Vašeho vyjádření, že jeden cestující vystoupí a vlak jede dál, nic se nezmění. Pokud už se politik vyškrábe tak vysoko, měl by hledat spojence pro změnu a nespokojit se s pouhým konstatováním "ono by se mělo", protože to "ono" používají malé děti.

0 0
možnosti

..pokud bude evropě i nadále velet deset tisíc samozvaných...tedy nikým nevolených ouřadů...jejichž jedinou starostí je udržet se u plného koryta...pak není šance.....

...o politicích v ojro parlamentě ani nemluvě....dlouhodobě to bylo odkladiště neschopných nebo vysloužilých figur....špidla, kužvart, falbr konečná....ne nadarmo někdo řekl o minulém nejvyšším (rompuy..??...tak nějak se jmenoval)...že má charizma hadru na podlahu....

2 0
možnosti

EU nemá hlavičku, aby něco dělala. A politici EU jsou příliš neschopní a procedury příliš zkostnatělé, než aby bylo lze něco rozumného očekávat. Dvacet měsíců trvající neschopnost dohodnou se na ochraně vnějších hranic je toho výstrahou. (Ostatně - signifikantní je již fakt, že se EU reálně nepostarala o ochranu dávno, preventivně.)

V osmašedesátém jsem věřil, že je možné zreformovat tehdejší politiku. Poučen už tak blbý být nehodlám. Politika EU není odlišná, odlišní nejsou ani její politici.

3 0
možnosti

Za tento stav vedení EU můžete především vy politici, nepamatuji se že by někdo z našich politiků vystoupil v EUparlamentu s vážnou kritikou ( Merklová Junker za imigrační politiku proti normám na žárovky, varné konvice, proti dotacím na blbosti typu cyklostezek rozhleden a pod.

3 0
možnosti

Vy jste ten politik, pane Bartosku, ktery sedi ve Snemovne a ma moznost, jako clen vladnouci strany nam nastinit, jak si predstavujete tu "novou Evropu"!!! Ptam se vas pro to, ze to co se deje v Evrope, se deje take u nas. Neschopnost politiku vytvorit vedeni, ktere nam da stabilitu, klidne spani a take urcitou vizi do budoucna.

Tato 'reorganizace' vedeni statu je nutnost. MUSI prijit od vas. Protoze cesky obcan NEMA silu a moznost to udelat sam a bez krveproliti. My totiz mame moznost vas donutit na cesky EXIT z EU. Vsak NEMAME moznost EXITU z CR. Dekuji.

4 0
možnosti

Prave ze zvitezil zdravy rozum. Myslenky socializmu a komunizmu jsou take velice krasne. K jakym koncum jejich realizace dosla nejen u nas, nemusim pripominat. Jejich zastanci vam reknou, ze to je chyba hloupych lidi. Nikdy je nenapadne, ze totalitu, neschopnost a idiocii, ktera vzdycky provazi tyto krasne ideje proste lidem do krku nasilim nenacpete.

3 0
možnosti

Tak ted uplne nechapu, pokud vymiraji generace ktere si pamatuji valku a podle Vas je tohle duvod Brexitu, tak mi prosim vysvetlete proc za setrvani v EU hlasovali hlavne mladi a za vystoupeni hlavne starsi generace...

5 1
možnosti

J75a67r42a 77R25a41n32k

25. 6. 2016 21:42

Mylite se, pane Tomasko, podle anglickych statistik, volili "leave" vetsinou bili lide nad 50 - treba cele Swansea;-)

0 0
možnosti

Ja si myslim ze to neni ani tak "zdvižený ukazováček" jako spiše svižny kopanec do zadni casti tela Evropske junyje...

3 0
možnosti

Abychom byli přesní: Dvou dominátorů, dále hadrů na podlahu (šéfů Evropské rady, Komise a parlamentu) a představitelů vládnoucích stran ve státech Unie (Camerona nevyjímaje).

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik