Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, a to je v pořádku: jedna věc jsou ideologie a jiná věc je realita. Není možné nechat zahltit Evropu miliony migrantů, jejichž nekonečný tok asi neustane nikdy (Afrika je a bude přelidněná, zbídačená, plná násilí). Rakušáci to uznali, což se při jejich dějinách dá pochopit - jsou to realisti. Brusel a Němci zatím realisty nejsou, jsou zaslepeni svou ideologií otevřenosti. Že je věrchuška EU zaslepena, se dá při jejich platech pochopit - zlatá slepota, kolik asi má se všemi benefity Juncker? I Němce lze pochopit - snaží se vyvinit ze světových válek a jejich životní úroveň je pro nás utopická.

1 0
možnosti

Tak nejdrive se tady nepredvedl predseda a ted ho vystridal mistopredseda. Boha a volicu KDU je mi lito.

3 0
možnosti

Nejvyssi cas. Behem "studene valky" a zelezne opony jsem se citil mnohem bezpecneji. (Bohuzel, melo by to byt naopak, ale neni.) Na obou stranach tehdy prevazoval zdravy rozum a to dneska neexistuje. Zato dneska je mezi staty Evropy (i jinych) takova nenavist, nevrazivost, arogantni urazky, vyhrozovani a napeti, ze jsme k valce bliz nez kdykoli pred "studenou valkou"...

2 0
možnosti

Tohle od Rakouska už není moc korektní. Maďaři nejsou žádní vítači, aby jim tam s klidem posílali migranty po tisících. Pokud je chyba v propustnosti plotu u Maďarů, tak by jim raději měli pomoci ten plot vyztužit. To je to, co by se mělo nazývat solidaritou a celoevropským řešením - pokud má někdo problém s hájením vnější hranice, mělo by se mu pomoci tu hranici chránit.

6 0
možnosti

A co navrhujete jako špičkový politik? To co jste napsal je zpráva, která je ve všech denících.

6 0
možnosti

No hlavně že se špičkový politik, starosta a dramaterapeut před volbami zviditelnil.....Rv

4 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik