Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

Svůj zájem hájil u soudu Ruml, který se angažuje v neziskové organizaci pomáhající uprchlíkům. Tam by neměl být problém mu zistnost dokázat.

0 0
možnosti
MK

Jen naprostý blázen může byť jen připustit myšlenku, že dotyčná dívčina se sama rozhodla žalovat stát v podobě školy.

2 0
možnosti
PV

P43a13v50e47l 86V36é34b90r

30. 1. 2017 20:55

Je rozdíl, bohužel, mezi vědět a dokázat. Já si také myslím, že to ta dívčina nemá ze své hlavy, ale důkaz je to, oč tu běží...

1 0
možnosti
JP

Taky se mi nechce věřit, že člověk v takové funkci nekoná, jen dráždí voliče a vysmívá se lidem.

3 0
možnosti
Foto

Docela bych si od autora rád přečetl názor, zda by třeba na post děkana právnické fakulty hlasoval ve prospěch někoho, kdo vůbec nemá před svým jménem napsán titul JUDr. (rozhodně tím nyní vůbec nemyslím titul získaný v Plzni, ale kdekoliv jinde). Jak se mohla nakonec stát ombudsmankou právě A. Šabatová (někdejší zástupkyně našeho vůbec prvního VPO a ex-ministra spravedlnosti JUDr. Otakara Motejla), to ale vážně jaksi vůbec nechápu....;-O

8 0
možnosti
PV

P69a14v77e86l 31V65é55b80r

30. 1. 2017 11:27

Podívejte, pane. My. tady dole, můžeme jenom nadávat - a to ještě hodně opatrně.

Vy tam nahoře s tím něco můžete udělat. Můžete začít prosazovat odvolání Šabatové - není to první případ, kdy prokázala nade vší pochybnost, že nejenom není osobou vhodnou pro vysokou funkci, kterou právě zastává, ale že není vhodnou osobou pro jakoukoliv veřejnou funkci. Můžete zařídit vyšetření celého případu - kdo byl v pozadí celé kauzy, kdo přemluvil tu dívku, neznalou našich zákonů, k žalobě a podobně.

Vy můžete. My ne. Tak se nezdržujte u klávesnice, zbytečně nedrážděte prostý lid a konejte. Ostatně, proto vás platíme, proto vás někdo zvolil.

13 0
možnosti
Foto

Podal jste již návrh na odvolání ombudsmanky ?

Nebo jenom píšete blog ?

12 0
možnosti
ZH

KDU-ČSL proti lidským právům? Nic nového.

3 3
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,78
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik