Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem místopředsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Donedávna jsem také byl místostarostou jihočeských Dačic. Angažuji se v neziskové sféře, především v oblasti terapie závislostí jako dramaterapeut. Od roku 2012 jsem místopředsedou KDU-ČSL.

Zdroj: http://janbartosek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=622416!! Takže i Vy pane místopředsedo chcete dále pokračovat v komedii včerejšího zasedání?Nebyla, čistě náhodou(!) i Vaše partaj v koalici i s ANO? A vše bylo pro vVás ,,košer"? Či jen do doby, něž opozice přitlačila Sobotku tak, že nevěděl, zda odstoupit a tím rozpustit vládu, či jak to udělat, aby se vlk(tedy i Vy!), nažral, a přitom koza(jeho i Vaše!)zůstala celá:-P Pravda se již ukázala, i o Vás,jen si to asi neuvědomujete, že lidé nejsou všichni tak hloupí, aby po cinklých karet, včetně Vašich neviděli!!P.S.: jsem zvědav, s kým tedˇ po volbách půjdete na ,,holport", NA ZÁKLADĚ ONÉ KOUZELNÉ FORMULKY o ,,PROGRAM PRŮNICÍCCH". Jinak co se Vaší partaje týká, vždy si vzpomenu na svou babičku a nejen její pořekadlo: tam kde ,,voní" kadidlo je vždy cítit síra!

0 0
možnosti

Ze všech politiků (v teplákách by měli být všichni) mi nejméně vadí A.Babiš. :-P

2 9
možnosti

To ovšem o Vašem morálním založení vypovídá mnohé!! Nic krásného.

1 0
možnosti

Je to tak. R^ Legrace navíc je, že veškeré dokumenty Babišovy rodiny týkající se majetku Čapího hnízda se náhle letos potratily. A že těch podivných věcí ve firmách Babiše je více, zjistil už r.2015 Nejvyšší kontrolní úřad jenž dělal hloubkovou kontrolu v nich. Babiš měl smůlu, že tento úřad nespadá pod ministerstvo financí jemuž tehdy on velel.!!

6 0
možnosti

Pobavilo mne, že poslanec má zapotřebí ve svém vlastním blogu opakovat sdělení, která byla objevna, když je před měsícem napsali prosti lidé. To nesvědčí jen ó jeho duchovní plochosti, ale i o tom, že je to vlastně plnotučný příživník. Troufl si totiž vystoupit na veřejnosti s tím, co sprostě ukradl a píše to taky jako by to bylo jeho intelektuální vlastnictví. Takové patří nakopat do riti a poslat k lopatě

3 2
možnosti
Foto

Ne, je to všechno ještě mnohem horší! Rv

Žijeme v době, kdy od koryta v zemích EU (do které patříme také) neodstoupí ani politici(čky) mající na svědomí a za odpovědnost hromadná znásilňování a vraždění na ulicích páchaná cizinci neznámého původu, rozhazování miliard Euro na zaopatřování vybraných cizinců, nutnost zavádění výjimečných stavů v zemi v období míru, beztrestná rozkrádání miliard, nejrůznější prokázané volební podvody a zneužití moci a další v demokratických zemích dříve naprosto nemyslitelné věci!

Mám pocit, že pokud by měli být vyšetřováni a vydání policii a potažmo spravedlnosti všichni politici, kteří se dostali za hranu zákonů, tak by parlamenty byly nejspíš prázdné a neměl by kdo vládnout.

7 0
možnosti

Víte souhlasím s jedinou věci Vy a Vaše strana nemáte vůbec právo MORALIZOVATRv

5 7
možnosti

A která strana,nebo kdo má podle vás vlastně právo moralizovat?

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS