Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J46a71n 54B45u59r43i78a32n

12. 9. 2017 13:20

Bratře Bartošku, ale pro zákon o zavedení EET i v těch ordinacích jste přece taky hlasoval! To jste tehdy nevěděl, pro co to vlastně zvedáš ruku?

Viz:

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=62358&l=cz

21 0
možnosti
Foto

J33a21n 25P81a65v12e44l48k84a

12. 9. 2017 14:52

Pšt, to se nesmí vytahovat.

Jinak jste byl rychlejší. ;-D

5 0
možnosti
JC

Třeba je nahradí Lékaři bez hranic.

1 1
možnosti
AP

"EET v ordinaci lékaře... Myšlenka dobra,..."

Máte základní chybu už v nadpisu. Myšlenka dobrá? To jako vážně? Dobrá jako k čemu? Je vidět, že někteří lidé jsou nepoučitelní 8-o

9 0
možnosti
TB

Jak takový článek může napsat koaliční politik? Vždyť jste to sami schvalovali, tak jak se teď můžete divit ?8-o

Jinak e-recept, to je taková tragédie, až hrůza, škoda mluvit.......

14 0
možnosti
AP

Aha, autor je politik, tak to se obsahu vůbec nedivím a ani se nedivím, že to v českém Kocourkově takhle vypadá, když politici mají takové názory.

0 1
možnosti
AT

EET v ordinacích lékařů není otázka vybavení, které je "jenom" potřeba. Problémem je (převážně u starších lékařů) přístup k výpočetní technice a pochopení celého systému, ne vždy uživatelsky jasného a jednoduchého.

Někdo se tady níže divil, že tak vzdělaní lidé jako jsou lékaři nejsou přístupní novým technologiím. Berte to jako fakt, se kterým nepohnete. Člověk může být vynikající a empatický lékař, přesto mu může dělat problém napsat mail, nebo poslat SMS. Někteří lékaři dodnes nepoužívají počítač a vykazování výkonů dělají ručně, nebo ho zadávají firmě. Potvrzuji, že znám v okolí několik lékařů a zubařů důchodového a předdůchodového věku, kteří problematiku e-receptů a EET vyřeší radikálně - ukončením praxe.

8 1
možnosti

Po Novém roce se ztráta lékařů prohloubí nejméně na dva tisíce! Již dnes vám VZP nedokáže sehnat lékaře, i když je to její povinnost ze zákona!

3 1
možnosti

Jde o politický experiment levicového, sociálního inženýrství v našem zdravotnictví. Ale kam chtějí naši politici dospět, zatím nechápu. Chybí v Česku přes tisíc lékařů a přes čtyři tisíce sester. Od Nového roku se díky elektronickému receptu předpokládá úbytek lékařů o 600-800 lékařů a za čtvrt roku půjde o další úbytek asi sto lékařů. K tomu lékaři vymírají. Co s naším zdravotnictví zamýšlíte?

:-)

10 0
možnosti
PD

P94e37t31r 21D79r91a78p51a91l

12. 9. 2017 12:31

lékář...ty bylo vždy synonymum pro osobu vzdělanou a váženou, roky univerzitního studia, další roky praxe a dalšího studia. Te ́d mám dojem, že je to synonymum pro problém. EET...problém, elektronické recepty...problém, elektronická zdravotní karta...problém

1 8
možnosti

Ono té buzerace je mnohem víc! Proč musí mít lékaři tři různé elektronické podpisy?!? Jiný pro VZP, jiný pro sociálku a jiný pro SUKL?!? A spousta dalších nesmyslných buzerací, které představují házení klacků pod nohy zbývajícím lékařům...

11 0
možnosti
PK

V koalici která schválila EEt jste myslím taky seděli a tak se mi zdá pokrytecké nyní kritizovat její práci,l edaže by to byla Vaše sebekritika. Od strany, která hájí zájmy kléru bych nečekal,že bude strašit obyč.lidi. Pravdou je že pro Vaší stranu jsou charakteristická slova básníka.....Slova,slova a slova a ať Vám všem pomůže bůh,nebo tady pochcípáte jako ten pes.8-o

3 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik