Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sokolům byla státní dotace na slet povolena vládou za premiérování Sobotky!!

1 0
možnosti

Ve stručnosti je síla. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Zájmový spolek důchodců pobral nemalou dotaci ze státního rozpočtu a ještě píská na toho, kdo mu ji přiklepl. To se může stát jen v Česku.

1 10
možnosti

P38e57t76r 37S72k47á69l31a

9. 7. 2018 19:14

Měli byste si s kolegou Bicerou sjednotit noty. On tvrdí, že pískali najatí provokatéři.:-)

10 0
možnosti
Foto

Ten výrok soudruha Babiše je vysoce výmluvný. R^

8 0
možnosti

R^

Díky!

Pokud lidovci nebudou nositeli myšlení Ježíše, pokud nebudou hlásat úctu k Pravdě, úctu k Bohu, úctu k druhému člověku, úctu ke svobodě člověka a úctu ke spravedlnosti, pak je v parlamentu nepotřebujeme! Snažte se!

:-)

4 0
možnosti

Jo jo, chová se jako spratek. Mára mu neporadil, aby neleží tam, kde se dá očekávat namísto potlesku piskot?

5 0
možnosti
Foto

Všechny neziskovky a spolky nepodporovat a rovněž zrušit všechny dotace. Chceš dělat sokola? Tak si to financuj stejně, jako sám si musím koupit pušku, vestu, brýle, sluchátka a brokovnici na střelbu asfaltových holubů. Nikdo mi na to nepřidal ani korunu a přesto se tím bavím. To samé by mělo platit i pro sokoly, herce, sluníčkáře, vítače atd.... Jinak k tomu pískotu už tu psal někdo, kdo tam byl. Pískal malý hlouček najatých provokatérů a většina lidí tleskala.

9 15
možnosti
Foto

ještě bych dodal, nechápu důvod, proč jim strkat peníze, když jejich Sokol má majetek v miliardách.

7 8
možnosti

KDU ...to už je diagnoza, analogicky jako v případě Kalouska...užívejte si dovolené a občas si dojděte pro poradu do kostela, demagogických žvástů vašich spolubratrů jsme si užili i za socialismu jen pod jiným pláštíkemRvRvRv

5 7
možnosti
Foto

Karma.Přesně tak.To je jen ukázka myšlenkových pochodu Babiše,on Vudce rozhoduje o všem a pokud někomu něco "dá",tak ti lidé mají být přece vděčni za jeho štědrost.Co je na to nejhorší?Dost lidí takový vudcovský systém,kde o všem rozhoduje jeden člověk,který má pocit,že mu vše patří a muže si dělat co chce,tak nějak stádně instinktivně vyžaduje....ty zvířata s hřbetem ohnutým před vudcem smečky v nás pořád jsou.:-/

15 5
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik