Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Málem jsem se rozplakal, když jsem se dočetl, jakou starost má o ČSSD místopředseda lidovců a dramaterapeut.

1 0
možnosti
Foto

Mít Jan Hus nějaký hrob tak se z těch křesťanských demokratů v hrobě obrací... Takhle je to "jenom" kam vítr, tam plášť.

1 0
možnosti
PK

Pan Bartošek pracoval s pacienty trpícími závislostmi. Asi od nich pochytil také nějakou závislost. Vyjadřovat se k věcem, kterým nerozumí. A predikovat zánik ČSSD od strany, která vypadla ze sněmovny, vtipné. Ostatní strany musí být nadšené, že Bartošek reprezentuje KDU

3 0
možnosti
DR

Myslím že řešit stále dokola jak kolovrátek nesmysly typu jestli ČSSD spadne nebo nespadne do propadliště dějin je naprostou ztrátou času. Není lepší se již konečně zabývat podstatnějšími věcmi?

3 0
možnosti
PL
PH

Pan Bartošek, kluk ušatej je dneska samá sranda.

3 0
možnosti
JS

Není mi jasné proč strany vlastně píší něco jako program. Po volbách se stejně na něj vykašlou. Církevní restituce v programu neměl nikdo a stejně zásluhou jednoho poslance se tato loupež schválila. Pochopitelně zásluhou ČSSD, která se tváří já nic já muzikant. Hlasování o důvěře vlády není o jednotlivých bodech vládního programu, ale o tom kolik toho králíci vylučují. Babiš se baví tím, že nevyloučí sám sebe jako ministra spravedlnosti a ostatní z toho mají průjem.

3 1
možnosti
DR

Nesmysl.

Zákon o církevních restitucích se vrátil do PS po zamítnutí Senátem. Hlasování se uskutečnilo 8. 11. 2012. K přijetí bylo třeba alespoň 101 poslanců. Pro přijetí hlasovalo 102 poslanců, mezi nimi byl i poslanec Roman Pekárek (později skutečně odsouzen a uvězněn).

I kdyby se ale tohoto hlasování neúčastnil, zákon by byl přijat.

1 0
možnosti
JH

J29a32n 47H23a16r90v69a58n

11. 7. 2018 10:05

Kdysi, když byl předseda KDU Lux, bylo v křížovkách na doplnění " had na 3 písmena" - pasoval tam předseda. A je to pořád stejné ;-D

4 0
možnosti

...snad ještě horší.

1 0
možnosti
TB

Tak podle posledních volebních preferencí jsou na tom socdemáci o dost lépe než ta Vaše partaj, takže jestli byste se neměl starat v prvé řadě o sebe ;-D

5 0
možnosti
Foto

Ještěže máte ten blog, jinak by po vás ani pes neštěkl.

ASpoň vidíte, kam vede ta Vaše mizerná politika velkých ramen. Na nic jiného se nezmůžete, tak teď aspoň kalíte vodu. Už abyste zmizeli v propadlišti dějin

5 0
možnosti
Foto

J20a78n41a 41M44a95j12o42v11á

11. 7. 2018 11:16

Jak tak sleduji, vznikají "zajímavá" spojení společných kandidátek těch malých, kteří by nemuseli projít, ale společně jakousi šanci mají. Demokracie dotažená ke zbláznění, koalice jsou už na kandidátkách. K čemu je tohle dobré?

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,78
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik