Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane Bartošku, čekal jsem od vašeho blogu vice než flusanec na ANo a na paní Krnáčovou. Takže jenom kecy a kecy.

Čekal jsem vypracování analýzy nebo odkaz na vypracovanou analýzu současného stavu komunikací a mostů v Praze. S poukazem na to, že pražská radnice za vlády dřívějších primátorů a radních (bez ohledu na politickou příslušnost) investovala nebo neinvestovala dostatečně do oprav komunikací a mostů a místo toho utrácela peníze za to a to. Ale to bych chtěl asi moc. Co ?

3 0
možnosti
Foto

No nevím, analýza stavu komunikací v Praze je opravdu zbytečná. Stačí se v Praze projet nebo projít a žádnou analýzu nepotřebujete. Silnice jsou samá díra nebo propadlý kanál, jako bonus jsou silnice zúžené, takže pokud je tam díra, nemáte šanci se jí vyhnout. Ran do podvozku jak o božím těle. O chodnících ani nemluvě, chodníky jsou v tristním stavu. Radnice pod vedením Krnáčové se pohoršila, že mnozí jezdí po Praze v SUV, no těžko se divit, když je z Prahy tankodrom. Já vím, že frčí analýzy, studie a další nesmysly, jenže to díry v silnicích nezalátá. Krnáčová razila, že nemáme jezdit po Praze svým autem a máme použít MHD, jenže MHD trpí děravou silnicí ještě víc než osobák a opravu platíme všichni. Na triviální problémy, které máme všichni v místě přímo pod nosem, opravdu není třeba řešit vypracováním analýzy.

0 0
možnosti

P54a37v82e48l 61K65a72m21a55s

25. 10. 2018 22:54

Bělobrádek se v KDU zapsal tím, že ji vrátil do sněmovny. Bartošek se asi chce také zapsat. Jak dostat KDU zase mimo.

3 0
možnosti

Má ten Bartošek recht, všechny mosty zestárly až za poslední 4 roky. ODS má svoji Mirku Němcovou, TOP svoji Langšádlovou a KDU holt tohoto pantátu. Jestli si ho zvolí KDU do čela, tak Bůh s nimi!

5 1
možnosti
Foto

Tak mosty v Praze samozřejmě nezestárly až za poslední čtyři roky, na druhou stranu nesliboval Babiš pro Prahu odborníky, kteří napraví všechno za dlouhé roky? Neříkal, že do doby před 4 lety se dělalo úplně všechno v Praze špatně, ale teď se to výrazně zlepší, budou prostě makat?

1 1
možnosti
Foto

A jak jsou na tom mosty v Jihlavě? Taky na ně nikdo 39 a více let ani nesáhl?

Ale Krnáčová vypadá celkem dobře, na to, že v Praze primátoruje těch 39 let. Nebo ne? Jak by pak ale mohla být plně zodpovědná za veškěrá zanedbání za tuto dobu?

Osobně bych se spíše ptala po "zásluhách" ODS (zvláště jakožto volič ODS).

Kandidáti za KDU-ČSL mají v zásadě štěstí, že o ně Pražané nestojí....(takže v tom holt díky tomu nejedou, ale nedopadlo by to za jejich asistence lépe).

5 0
možnosti

No jistě kdo jiný by za to mohl,typický přístup lidovců,pani chcípl pes,ANO spadla Lávka a nyní uzavře se most. Víte pne Bartošek asi jste se málo modlili, nebo že by spíše byla vaše modlitba vyslyšena a nějaká tragedie příjde ještě ...RvRvRv

9 0
možnosti

M28i21l92a51n 37V91i53k

25. 10. 2018 16:43

Krnda za to nemůže! V Praze řádí mostní virus, napadá je a ničí...;-D

1 0
možnosti

Klidně převezměte předsednictví strany. Ale nepite kvůli tomu hovadiny. Být straníkem KDU-ČSL, hodně bych se rozmýšlel, zda Vám dát hlas. Zda budou výkřiky stačit na vedení strany.

5 0
možnosti
Foto

Já bych mu hlas nedala. Umí jenom kritizovat a vytahovat se. Nic kloudného z něj nikdy nevypadlo. Havel by řekl, že jenom šíří blbou náladu.

4 0
možnosti

No za sto let starý most v havarijním stavu Krnáčová nemůže. Minimálně 29 let mohl tento stav někdo řešit. A srovnávat Libeňský most s Karlovým mostem - není to trochu účelovka ? Opravdu je ten most natolik cenný, aby se musel zachraňovat ?

7 0
možnosti

Máte pravdu. Pan Bartošek snaživě nevynechá jedinou příležitost kopnout si. Asi málo poslouchám, ale zatím jsem od něj neslyšel konstruktivní myšlenku, která by cokoliv někam smysluplně posunovala.

I přes jeho vyjádření : "Je častokrát laciné a prvoplánové ukazovat na nějaké viníky prstem." slyším pořád jen jeho křečovité, laciné a prvoplánové ukazování na viníky. Mám ho za smutnou postavu.

8 1
možnosti

Milión ušetřený na ohňostroji na rekonstrukci jakéhokoliv mostu vůbec nepomůže. Navíc, Bureš v předvolební debatě na čétéčku říkal, že Praha je v plusu 40 mld. Kč, tak může mosty bourat a stavět nové do alelůja!!

1 1
možnosti

Vy se jmenujete Eva Bečvářová já Zdeněk Danda kdo je Bureš ?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS