Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Ano, situace je vážná!

Naše balancování ohrožuje naši svobodu a naši demokracii!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Vás nejvíc štve, že m nejste ve vládě. Přiznejrte si to. Kdybyste tam byli, kejvali byste jako vždycky. "Koho chleba jíž toho píseň zpívej " viďte? Známe vás. On ten dnes všemi "demokraty" "opovrhovaný" vas dokonale prokoukl. ;-)Rv Ach jo...

1 1
možnosti
Foto

Frustraci z nezdařeného puče není dobré dávat příliš na odiv Rv

2 1
možnosti

... vyhrůžky, lži, zlost, křik a zastrašování ... To je reportáž z Václaváku? Jo, v krizi jste. Když kouknu na volební preference, bude to boj.

2 0
možnosti
Foto

Je to možné, ale bojovníci za svobodu, kteří házejí květinové věnce do koše v nikom snad nemohou vzbudit důvěru, že to s tou svobodou myslí vážně.

3 1
možnosti
Foto

17.11.2018 v 16:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 81

Čím to? Čtenáři Vás snad bojkotují...?

2 0
možnosti
Foto

Ale redakční systém.

1 1
možnosti

:-).....Máte-li na to sílu, pane poslanče, sežeňte potřebný počet hlasů a zrušte parlament. Budou nové volby a vsadím 100 proti jedné, že zmizíte v propadlišti dějin ! !!!!!!

2 2
možnosti

Milý pane poslanče. Viděl jsem průběh mimořádné schůze poslanců ČR svolané k tématu Babiš, v něm jsem viděl 3 hodiny ze 7, kde doslova execíroval jeden poslanec za druhým přesně tímto způsobem, prezentací jen a jen moralizováním a žvaněním v tomto duchu. Na obrazovce celou tu dobu běžel titulek s citací poslance Faltýnka - Babiš poskytl vysvětlení, zatím se k němu nikdo z poslanců nevyjádřil.

Milý pane poslanče, je mi líto, pan Faltýnek měl pravdu. Za celé 3 hodiny, které jsem jako sadomasochista shlédl, skutečně nikdo nebyl a absolutně nijak věcný. Už se nepamatuji zda jste nebyl mezi těmi vystupujícími exibicionisty. Ale byla je jen naprosto nevěcná žvanírna, kde jste se jako poslanci předháněli jen v tom, kdo z vás je morálnější.

Pokud to pane poslanče netušíte, Babiš byl zvolen za situace, kdy voliči byli informováni, že Babiš a Faltýnek jsou trestně stíhaní. A Babiš navíc s výraznými prefrencemi. Že vy lidovci jste si dali do předvolební kampaně to, že s trestně stíhaným ne, je Vaše věc.

Ústava nic neříká o tom, že trestně stíhaný nemůže být premiérem. Suverénem pane poslanče, pokud to netušíte je volič.

Navíc volby dopadly tak, že bez ANO sestavit vládu nelze. Babiš měl a má plné právo sdělit jakýmkoli způsobem, že neodstoupí, pokud na něm jako premiérovi bude ANO trvat.

Nejen tím průběhem zmiňované schůze jste vytvořili reálný dojem honu na Babiše.

Ani tady nic věcného není. Je to politikářova, ne politikova, agitace.

4 0
možnosti

R^

Slušný člověk by již dávno odstoupil.

Hulvát podpořený hulvátem odstoupit nemusí, když se bude držet práva!

:-)

2 1
možnosti
Foto

Slušné lidi by v této republice jeden hledal, prstíčkem hrabal, špendlíčkem kopal. "Neslušní volají po slušnosti jiných - neslušných..." Bohužel... ;-(Rv

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS