Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61a31n 29H42i75n76k

4. 12. 2018 12:53

Hrajete si na Boha, když máte ve všem tak jasno. Ten nemusel se Satanem diskutovat, než ho srazil z výšin. My, pochybující občané, před kterými se postupně rozkrývají špatnosti roku 1989 a lidí, kteří se chopili moci po něm, diskutovat potřebujeme. Takové, kteří uvěřili jediné pravdě o tom, kdo je zloduch, k diskusi nepotřebujeme. A to jste vy.

3 0
možnosti
Foto

Je moc dobře, že se tento článek nalézá ve výběru. A diskuse je typologicky "skvělé zrcadlo"

0 2
možnosti
MK

Rv Pane Bartošku, máte to nějak popletené; Lorenc nikoho nemučil a nemlátil pendrekem; já vím - nařizoval. Ale on nebyl přece ten nejvyšší. Daleko více na tapetě by měli být ti, kteří rozhodovali o všem. S těmi se ale volně diskutovalo a žádný Bartošek se nepohoršoval!!!

Nu, a jsme u sametu a u Havla - dohoda, že nebude žádné stíhání pohlavárů, že bude KONTINUITA PRÁVA , aby se neřeklo, tak za zbité studenty to jeden Štěpán odskákal.

Lorenc by měl vypovídat, jak to, že skartace probíhaly už na sklonku léta, proč byl Havel předčasně propuštěn,... ale to on dobře ví, že zatím nemůže; mnohým, co zvonili, by dodatečně upadla ruka a ze sametu by třeba byla děravá jutovina.

A ještě jeden paradox z jiné kapsy: jak se Vy a vůbec Lidovci vyjadřujete k islámu?!! Ke svým zločinům se nikdy nepřihlásili a svobodně v celé Evropě včetně ČR hlásají ideologii, stejnou po celých uplynulých 1400 let a stejnou, dle které byly ty sta milióny povražděny a vraždí dodnes!!! Ale to je Lidovcům úplně šuma fuk; byli ve vládě, do nedávna měli dokonce svého ministra, který to měl pod palcem a ....nic. Pokrytectví kam se jen podíváš!

P. Bartošku, to jistě znáte o tom prahu a zametání nebo o trámu v oku; tedy konejte a pak se rozhlížejte na jiné.

3 2
možnosti
LB

O skartacích materiálů StB Lorenc vypovídal v říjnu 1992 před Vyšším vojenským soudem v Táboře, ovšem k těm jím řízeným po 17. listopadu 1989.

2 0
možnosti
Foto

K diskusi musí být dva, pane Bartošku. Jste si jist, že s Vámi chce pan generál Lorenc diskutovat ? Je to člověk s vysokou úrovní a přehledem - nevím co mu jako člen nevýznamné obskurní strany (spíše sekty), jakou je KDU ČSL, můžete vlastně nabídnout Rv

2 2
možnosti
LC

Pane Bartošku, Lojza Lorenc je sice člověk prokazatelně odpovědný za skartaci desítek tisíc stran svazků StB, ale jen svazků "drobného ptactva". Mě by ale spíše zajímalo, kde skončilo a co obsahuje těch 400 svazků, které vybral a do tzv. fondu "Z" uložil váš, lidovecký ministr vnitra Richard Sacher. Jo, vlastně, byly zařazeny mezi ty "normální", říkal myslím Ruml.

3 0
možnosti
AM

A lidovec zůstává dogmatikem. Když 5 lidí není schopno v diskusi zdolat jediného zlého STBáka tak je něco shnilé.

2 0
možnosti
Foto

A jak tedy budete hodnotit kulaté stoly v Polsku? A myslíte si, že by s vámi souhlasil kardinal Glemb?A i s Jaruzelským diskutovali před jeho smrtí

1 0
možnosti
Foto

S panem Jaruzelským velmi důrazně diskutoval papež Jan Pavel II. při mimořádně důležité návštěvě Polska v roce 1983, která vzkřísila naději Poláků na svobodu, když se společnost ještě úplně nevzpamatovala po brutálním komunistickém násilí zahájeném v roce 1981.

A panu Jaruzelskému se při setkání s papežem v roce 1983 třásla kolena.

0 0
možnosti
JZ

Inteligentni clovek nehleda dogmata, ale naopak pri kazde prilezitosti podrobuje sve nazory dalsim a dalsim zkouskam, tedy typicky diskuzim.

No, nekomu bylo dano a nekomu ne, ze?

4 0
možnosti
Foto

vyžírka nediskutuje - vyžírka si zvýší plat a vyžírá Rv

4 4
možnosti
LB

Takže pan Bartošek je další vyvolený ze zdejších blogerů, kdo si jako ti komunisté osobuje právo určovat s kým bude a nebude probíhat diskuze na akademické půdě a ještě to považovat za vyjádření demokracie.

Pane Bartošku, jasně a stručně: I kdyby z hrobu vstal samotný Stalin nebo Hitler, tak na žádném jiném místě to nemá být připuštěno, avšak na akademické půdě musí být přímo povinností s nimi diskutovat a posunout lidské poznání toho zla, prozkoumat jak a čím na lidi působí, jakým mechanismem nutí celé národy, aby se vrhaly do zkázy. Tohle je nejvyšší povinností univerzit a ne poslouchat přízemní hlouposti omezeného zakomplexovaného kádrováka!

11 3
možnosti
Foto

Pan Bartošek zřejmě v příslušné době přeslechl oblíbené havlovské "Nejsme jako oni". Raději nebudu pátrat, proč k tomu došlo. Totalitní selektování mu zřejmě vyhovuje.

6 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik