Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebyl to rodič, ale babička (což není rodič).

1 0
možnosti
JV

Pane Bartošku, pokud píšete blogy, jevíte se jako rozumný muž a toho vyplývá, že i volitelný politik. Pokud ale vystupujete v přímo televizí přenášeného dění v poslanecké sněmovně nebo na tiskové konferenci, zdáte se být hysterickým blbem. Jak je to možné? Jste opravdu tak rozpolcený? Zkusil jste se nad tím někdy zamyslet a pokusit se dopátrat, jak reprezentujete svoji KDU ČSL? Ne všichni vaši potenciální voliči čtou vaše blogy a znají tedy i tuto stranu vaší osobnosti!:-(

2 0
možnosti
VV

Nevim pane Bartosku jak bezpecna byla ta lanovka. Horska sluzba ci ten komu ta lanovka patri ji bude samozrejme povazovat za bezpecnou stejne jako majitel skrz naskrz rezateho 45 let stareho nebrzdiciho embecka s pneumatikami ojetymi na platno. To bych prenechal vysetrujicim.

Co se restauraci a deti tyce, tam bude vina asi prevazne na rodicich. Ale ani majitele restaurace bych nevyjimal. Deti vnimaji cas jinak, a chytry majitek kdyz uz ma liny personal by se mel snazit ty deti nejak zabavit.

0 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik