Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pročpak jste to v minulém volebním období neprosadili? Proč jste se o to ani nepokusili? Proč jste se o tomto problému ani nezmínili?

0 0
možnosti

Měl jste na to 30 let..... Takže nedekujem.....

3 0
možnosti

Vážený pane poslanče, pokud svůj blog míníte vážně, tak začněte šetřit jako správný křesťan u sebe a svých kolegů politiků. Jako příklad si můžete vzít kolegy politiky ve Švédsku, viz malinká ukázka:

Denní život švédských poslanců parlamentu je strohý: kanceláře o rozloze sedm metrů čtverečních, malé byty pro úředníky a omezení používání peněz daňových poplatníků v parlamentních činnostech.

Švédští poslanci nemají další výhody, jako mají například poslanci z jiných zemí (rozpočet na charterová letadla, pomoc při pronájmu bydlení, najímání soukromých poradců, pomoc při placení zdravotnických nákladů a další).

Kromě toho pojem „parlamentní imunita“ ve Švédsku prostě neexistuje

Další detaily můžete mít k dispo při služební cestě přímo do této krásné země neopomeňte prosím otázat se jaký vliv na ekonomiku a bezpečnost země má stávající průběh migrace.

Doufám,že oceníte mé doporučení a třeba mě i pozvete do vaší kantyny,kde jsou prý skvělé ceny právě pro ty potřebné, jak píšete.

7 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,78
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik