Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G95e66o81r74g60e 52H27o73l20y

13. 9. 2019 15:43

V Kanade tez ted jsou problemy ohledne vysokych cen nemovitosti:

https://www.cbc.ca/news/opinion/homebuyers-incentive-1.5281833

0 0
možnosti
Foto

STAN do každé rodiny! A z KDU-ČSL vzhůru do STANu!

4 1
možnosti
Foto

Na nesmyslné žvanění ve Sněmovně je pan lidovec Bartošek drahý i zadarmo. Když byla KDU-ČSL (naposledy v letech 2014-2017 v Sobotkově vládě), neuděla vůbec nic, protože ostatní veslovali a lidovci se jen vezli. A nyní dělá pan Bartošek, jménem celé KDU-ČSL chytrého. Ale nebude mu to nic platné, přestože doufá, že lidé ztratili paměť. Neztratili.Rv;-)

7 1
možnosti

Je před volbami. Předložte proto návrh, aby se daně nezvyšovaly. On sice neprojde, ale Vy, resp. KDU můžete natřásat peří.

Požadavkem, abyste příště rozlišoval nájem od podnájmu Vás zatěžovat nebudu. Už tak jste se namáhal dost.

3 0
možnosti

Ten lišácký , vysmátý výraz autora na fotce, je pro lidovce, kteří povětšinou fungují ve vládách, bez ohledu na ideologie, naprosto typický...

Oni nic, oni muzikanti:-)

5 1
možnosti

No, i pozemek pro stan má svého majitele, kterému se nemusí stan líbit.

1 0
možnosti
Foto

J46i53ř73í 75F64e68i31x

13. 9. 2019 9:21

No a co proti tomu jako opozice děláte ? Nic, jen kecáte, co všechno vláda dělá porti lidem. Jak typické pro lidovce, v neděli se vyzpovídat a jedem znovu do špíny a sr-ček...

6 1
možnosti
Foto

Mají svůj společný program Antibabiš, přece.... ;-D

2 0
možnosti

> pro pětičlennou rodinu bude zdražení o 1200 korun ročně

Pro pětičlennou rodinu je to ovšem zlomek jednoho víkendového nákupu v dnešním supermarketu ;)

2 0
možnosti

Zdanění ekologického zdroje tepla spotřební, ekologickou daní nebo jakýmkoli vznešeně nazvaným jiným poplatkem, považuju za prasárnu. Jak chcete podppořit spalování ekologických paliv, když na ně napaříte daně a další poplatky? Stát na jednu stranu nutí majitele kotlů likvidovat kotle, které mohly ještě nejakých 5-10 let sloužit, a dává na tuto činnost kotlíkové dotace, na druhou stranu zdražuje palivo o další poplatky a poplatečky, aby lidi sice měli moderní kotle, ale už neměli na jejich provoz? Vy nevidíte tu absurdnost? Máme lesy plné kůrovcového dřeva, ale nebudeme mít možnost toto dřevo využít, třeba i na palivo, protože nebudou kotle, ve kterých by se dřevo topilo? Takže v rámci jakési zvrácené ekologie necháme to dřevo v lese shnít bez užitku? Nebo ho smeleme za použití xx energie, posléze znovu slisujeme a stopíme ve formě peletek? No to je mi teda ekologie... Stejná prasárna jako emisní povolenky: já vypouštím emise, Lojza ne, protože nemá fabriku, tak mi prodá svůj "nárok". Já tudíž vypustím emise za sebe i za Lojzu. V ovzduší je emisí stejné množství, ale já jsem geroj, protože se chovám ekologicky.

2 0
možnosti

Nevím, proč se pořád dokola omílá, že každý MUSÍ mít vlastní bydlení a že další generace budou bydlet ve stanech. Za komunistů se na přidělení dekretu na nájemní byt čekalo taky 20 let, a přesto všichni bydleli a dokonce nebyli ani bezdomovci jako dneska. Lidi nemají na hypotéky? Tak budou bydlet v nájmu. Bytů k pronájmu je přehršel a nabídka víc než bohatá. Chtějí bydlet v novém bytě, co má 100 m2 a víc? Já bych taky chtěla bydlet na Konopišti. Jenže na to nemám, tak budu bydlet v takovém bytě, na který mám. Nemají na bydlení v Praze? Na to nemá 3/4 národa, tak holt v Praze nebydlí, vždyť ani ta Praha není nafukovací a nerozprostírá se od Benešova po Kralupy a od Berouna po Kolín a zbytek státu pusto prázdno. Jak to dělají v Německu a v Rakousku, že tam lidi bydlejí i na vesnících a ještě je mají hezky upravené, domy rekonstruované? Příkopy vysečené, rozdíl je vidět hned, jak přejedete hranice. U nás děs běs, v řadě vesnic ruiny i na návsi. Hlavně že se budeme strašit, že budou lidi bydlet ve stanech.

5 0
možnosti

Bydlím v Praze, v nájmu.

Nevím kde žijete teď, ale bytu k pronájmu je dost možná v nepopulárních oblastech. Třeba někde na severu.

Jinak, drahé bydlení není jen v Praze.

A potom, nedá se nic dělat, ale ve městech je bydlení pro seniory snazší proto, že mají možnost si nákup objednat až domů. Že ho k lékaři doveze MHD, pro rodiny zase větší možnost zaměstnání a zase, dojet tam MHD.

Vsechno má své pro a proti.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS