Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když vás tak čtu, věčná škoda, že vás bratři neudělali předsedou. Mohlo to být na tutovku.

1 1
možnosti

J78a54n 71R66á83ž

18. 3. 2020 19:59

Jsou lepší formy, jak se v současnosti zviditelnit, než podobné články!

0 1
možnosti
Foto

Sebestřednost je jistě jednou zřady negativních vlastností premiéra. Když si však uvědomím, co pod jeho taktovkou vláda dělá, když vidím ty unavené tváře na tiskovkách, jsem rád, že to aktuáně řídí Babiš "jako firmu" a ne pánové ze STAN, TOP 09, ODS. Piráti asi budou někde v cizokrajných destinacích společně s panem prezidentem trávit dovolenou. O nich ani prezidentovi není slyšet.

Na straně druhé je do očí bijící ZÁVIST opozice. Včera večer v ČT "umyl" ministr Havlíček předsedu ODS i s jeho pomocnou rukou takovým způsobem, Fiala málem rozkousal tu svoji roušku.

A pane místopředsedo, vždy platilo, platí a platit bude: Kdo chce pomoci, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Oni vám to voliči sečtou.

8 1
možnosti

Vláda se snaží odstavit opozici a znemožnit jim účast na pomoci celé zemi. Odmítá vzájemnou spolupráci a to i v tak vážné době, protože si myslí, že pak bude sbírat kladné body a poukazovat na to, že vlastně opozice nechtěla pomáhat.

Je to trestuhodné a ohavné a doplatíme na to VŠICHNI.

Jak to někdo nemůže nevidět ?

Pane Bartošku, děkuji

4 6
možnosti
Foto

A co by jako ta opozice měla dělat? Že by nám jako místo Prymuly referoval Bartošek? Jestli je sám schopen sehnat materiál v Číně nebo jinde, tak ať se předvede. Budu první, kdo mu zatleská.

5 2
možnosti

Jestli je Bureš v něčem geniální, pak je to buldočí přisátost na marketingové linii. A to ho konečně nejen připraví o pozice, ale nakonec dojde i na skládání účtů

2 2
možnosti

Jen jestli to není nějak jinak...

2 1
možnosti
Foto

Asi jsem na tiskovkách viděla jiného premiéra než Vy.... Radši mlčte a snažte se pro ostatní sehnat ochranné pomůcky a dezinfekci.

13 4
možnosti

P18e41t60r 61S89k81á73l29a

18. 3. 2020 11:57

A jakého premiéra jste tam viděla? Zkušeného rétora, který srozumitelně a trpělivě vysvětluje situaci a v klidu zodpovídá položené otázky (včetně těch hloupých), který okatě nenaznačuje, že všechna opatření byla zavedena výhradně díky jemu, který se nedopouští ve svých tvrzeních nepřesností a místy i lží a který působí dojmem přirozené autority o které se nepochybuje? Tak takového bych tam opravdu rád viděl. Babiš to ale docela určitě není.

5 4
možnosti

Ano, správně – ti, co mají rozhodovat, by nyní neměli pracovat na kampani, ale měli by se plně věnovat řízení země. A pro poslance parlamentu za KDU-ČSL to neplatí? Ti mohou nyní dělat kampaň? A pokud jde o to tahání za jeden provaz, netáhnete náhodnou z druhé strany? Ta pokora, po které voláte, z Vás přímo vyzařuje.

10 1
možnosti

Lidé se semkli, snad. Ale opozice a její obdivovatelé dělají vše, aby tuto solidaritu rozbili. Stále budou hledat chyby, jen aby si mohli plivnout, včetně autora článku.

Nazvat jednání vlády kampaní, to je prostě vrchol ubohosti, nelidskosti a snahy vytřískat i z této situace politické body.

Autore, Váš článek je čítankovým příkladem licoměrnosti.

16 3
možnosti
Foto

Takže opozice by teď měla napravit to, co koalice zazdila. Aneb - my jsme to podělali a vy to teď za nás napravte.

Doufám, že už vyrábíte zdarma roušky a rozdáváte je zdarma občanům. Rv

4 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS