Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak nevím.... co je podstatnější? Osoba a vztah k ní nebo píše-li pravdu či ne?

0 0
možnosti
Foto

I když nesouhlasím s mnohdy nenávistným slovníkem významného činovníka KDU-ČSL směrem k vládě (ať už vláda udělá cokoliv v rámci boje proti pandemii, tak to je pro autora tohoto článku vždy špatné), tak zcela souhlasím s tímto článkem, co se nákupu laciné ropy týká. Divím se, že příslušný ministr (asi Havlíček) ve shodě s postojem dobrého hospodáře, nenakoupí do strategických rezerv do stavu potřebných 100% a dokonce, pokud by byly rezervní skladovací kapacity i více současné levné ropy. Bylo by to totiž velice rozumné, kupovat lacino. Petr Hannig, předseda strany ROZUMNÍ

1 0
možnosti
ŠF

Titulek zní Neschopnost a nezájem. To je dost dvojsečné. Koho tak voliči vnímají, to se zpravidla pozná po sečtení hlasů u voleb.

1 0
možnosti
PK

Pan Bartošek se vyjadřuje často a ke všemu. Bohužel jsem ještě neviděl téma, kterému by rozuměl. Asi by mu už někdo měl říct, že existuje jistá cesta jak může být KDU prospěšný. Mlčet.

10 0
možnosti
PC

Tohoto pána vůbec nemusím. Ale i tak jsem měl vůli přeíst si jeho výtvor. Stačilo mi však prvních pár řádků pod perexem a vzdal jsem to. Autor tradičně nemá co říci, a sází na nejnižší lidské pudy - srší z něj proto nenávist, zloba a permanentní potřeba kritiky každého kroku vlády.

Přesně tohle dělají ti nejneschopnější, kteří zatím sami NIC nedokázali, ale kteří o to víc touží po moci a zviditelnění. Přesto takovým a jim podobným budou někteří tleskat, a pokud se jich zeptáte, co prospěšného už předvedli tito věční okopávači, nejsou schopni uvést jediný jediný příklad. Zato Vás ale mnozí z nich budou uboze kádrovat se žlučovitostí jim vlastní.

Antikarma autoroviRvRvRv

10 0
možnosti
PN

P76e52t90r 82N18e19d21v51ě24d

26. 4. 2020 19:10

Třeba to černé zlato koupí církve, jako poděkování, nebo jako pomoc bližním.

2 0
možnosti
JK

J25i21r14i 69K20u37c65e11r87a

26. 4. 2020 18:01

Souhlasím, určitě by bylo vhodné ropu koupit v nejbližší době. Ale prý to nejde ze zákona. Ten asi vláda "neudělala" dříve a nyní nemá čas. Ale i kdyby ten zákon byl, tak - jak jsem alespoň četl - je nutno nakupovat tak složitě, že by vše trvalo cca půl roku. Kdy už může být cena ropy jiná.

Pokud to je pravda, pak by se Parlament měl zajímat o to, jak dát vládám možnost reagovat v mimořádných situacích mimořádně. Protože vyhlašovat stav nouze kvůli ceně ropy je asi nesmysl. Tak aby ty rychlé nákupy byly za nějakých podmínek možné i v běžném režimu.

2 0
možnosti
Foto

Spíš se ptám, proč předchozí vlády prodaly zlatý poklad v čase, kdy zlato stálo pětinu co dnes.

3 0
možnosti
MM

Nemůžu všechno vědět, tak mě poučte.

Oj jaký zlatý poklad šlo. kdy se tak stalo a jakou by měl dnes cenu?

Děkuji.

0 1
možnosti
AM

Ano, nedivím se že lidovci jsou na hranici volitelnosti. Alespoň 100x si mohli potvrdit, že antibabišismus je k ničemu, body jim to nepřihraje, ale stejně jako berani proti zdi. Zase a znovu 8-o8-o8-o

16 2
možnosti
ŠF

Tak když pán nemá žádné vlastní nosné téma, které by oslovilo voliče, tak to má těžké.

2 0
možnosti

Pane autore, Vás je taky dost. A je jedno, jestli jste slyšet, a nebo píšete. Co z Vás padá se nedá ani poslouchat, ani číst.

10 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik