Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Původním povoláním pedagog se specializací na "dramaterapii" nám poslanec Bartošek předestírá, žeprej život je šílený boj a jeho plat je zasloužený.

2 2
možnosti
VH

Co tím chtěl pan vědátor říct?

0 0
možnosti
PC

No, tak jste si dojemně poplakal, pane Bartošku, snad i zahrál na city některých a pobídl je ke společnému truchlení, u těch agresívnějších pak i k zanadávání pěkně od plic, bez servítků a bez hranic.

Já se ale ptám - co Vy s tím děláte coby poslanec, který byl svými voliči zvolen, aby se podílel na ŘEŠENÍ (nejen) těchto, ale i jiných do očí bijících problémů? Zatím jsem nic konstruktivního od Vás nezaznamenal. Nebo to je vše, na co se vy všichni zmůžete a za co pobíráte nemalé platy s četnými benefity?! Tohle je to, co jste svým voličům sliboval, když jste kandidoval do PS?

Hanba by mě na vašem místě fackovala!!Rv

3 2
možnosti
LP

Kdyz pojmy premier a stat nahradite pojmy evropska komise evropska unie, vyjde clanek obsahove nastejno.

2 0
možnosti
KK

Bylo by dobré zmínit skutečný vliv kompenzačního balíčku na příjmy obcí. Ty budou z důvodu nižšího výběru daní nižší proti minulým rokům tak jako tak. Kompenzační balíček má na tom snížení příjmů podíl cca 25%, z celkového ročního příjmu obcí ukrojí cca 5%. Navíc má být do obcí vrácen jinou formou(1200 Kč,- na obyvatele by znamenalo, že obce na tom ještě vydělají!). Ta čísla se samozřejmě můžou lišit v závislosti na velikosti obce a na výběru daní v následujícím období..

1 0
možnosti
Foto

Ne, jsme opravdu poddaní. Vaše úvaha je vedena myšlenkou, že stát je to co si pod ním představujete. Jenže tak to není. Stát je „Organizace politických způsobů“. Je to systematizace loupeživých procesů na daném území. Zatímco běžný zločin je sporadický a nejistý a lano, na kterém násilnický parazit visí, může být odporem jeho obětí kdykoliv přestřiženo, Stát poskytuje legální, metodickou a systematickou cestu k loupení soukromého vlastnictví. Poskytuje jistou, bezpečnou a relativně „mírovou“ cestu parazitického hradu ve společnosti.

1 0
možnosti
KP

Někdo je občan, někdo se cítí možná jako poddany a někdo od pohledu a projevu vypadá jako prudič.

7 0
možnosti
Foto

Víte, pane Bartošku, že jste hodně nesympatický? Kdybyste se aspoň oholil. RvA ten pláč a bědování na veřejnosti Vám moc nepomůže. Od toho "sedíte" roky v parlamentu, abyste konal a nejen mluvil. Jaké má dnes ta vaše KDU ČSL preference?

9 5
možnosti
Foto

No, vy také nejste nějaká krasavice

5 3
možnosti
Foto

Měl byste si zopakovat, jak jsou definováni poddaní.Rv

5 1
možnosti
Foto

J88a60k32u45b 81R12o87t59h

9. 6. 2020 14:23

Měla byste si zopakovat... Cokoliv relevantního.

1 1
možnosti
PK

Pokud nejste schopni jako součást opozice tuto vládu sundat a nahradit jí tou, která rozumí " řízení státu", tak by jste si měl chodit poplakat do sněmovního bístra, kde jistě oceníte lidové ceny.

To co zde popisujete je ukázka vaší absolutní neschopnosti v politice ...RvRvRv

10 2
možnosti
Foto

J78a45k11u58b 56R91o58t13h

9. 6. 2020 14:22

Dumajev se projevil. Za lumpárny vládní koalice může opozice. Nová doba...

5 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik