Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kraje politicky jsou podivný hybrid. Ano, mohou napravovat špatnou celostátní politiku, ale volí se do nich podobně jako do sněmovny, většinou ty lidi neznáme a většinou nerozhodují podle svých ideologických stran. Není divu, že jsou považovány za stranické pašalíky. Možná by to zemské uspořádání bylo lepší. Ale nyní rozhodně není doba na to, abychom vydávali peníze na změnu státní správy. :-)

0 0
možnosti

Kraje, ten óbromyl porevolučního politikaření, by hlavně měly být zrušeny, nebo alespoň redukovány na původní počty. Jsou to pašalíky, korýtka pro straníky, protože na celostátní úrovni jich není dost.

1 0
možnosti

Kraje, ve stredni Evrope ahistoricky paskvil by mely byt zruseny a nahrazeny staletimi osvedcenym, ve stredni Evrope prirozenym, zrizenim zemskym. Tedy, v Ceske Republice, podle ustavy CR tri zeme Cechy, Morava, Slezko. Kraje ktere ve str. Evrope nemaji co delat, byly ustanoveny, na prikaz Moskvy, Gottwaldem 1.1.1949 a pozdeji prevzate oposmluvni dvojici Zeman-Klaus jsou komunistickym prezitkem. Autor by mel a to predevsim uvedomit, ze jeho mesto, po cely cas psane historie vzdycky patrilo na Moravu a nikdy k zemui Cechy.

1 0
možnosti

R^R^R^

Dík! Dokud lidovci budou aktivně následovat Ježíše Krista, do té doby budou pro Česko ve sněmovně potřební!

:-)

0 2
možnosti
Foto

J31o75s56e88f 82B38á18r12t54a

23. 9. 2020 15:59

A ti lidé co umřeli před Kristem asi skončili všichni v pekle?

0 1
možnosti

J90i76ř76í 34F19o33g66e24l

23. 9. 2020 8:42

Základem pro změnu by byla jejich redukce na polovinu.

2 3
možnosti

Mnohem důležitější je volit čestné, mravné zástupce, kteří mají v úctě pravdu, druhého člověka, svobodu, demokracii, demokratickou dělbu moci a právní stát! :-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS