Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Braňme milion našich lidí co jsou v exekuci které dře mafie z kůže.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, lidem v nouzi je třeba pomáhat. Věnujme tedy těch 10 miliard ne na armádu a mnesmyslné válečné stroje určené k zabíjení, nýbrž pomozme potřebným.

2 0
možnosti

J83a41n 18M55a53r76e41k

25. 1. 2021 20:30

Jo pane Bartošek, zastal jste se Křestanů, to se dneska nenosí,

0 0
možnosti

Já bych si tyhle věci nejdříve vyjasnil se sestrami europoslankyněmi a poslankyněmi Parlamentu ČR. Za zamyšlení by i stálo si ujasnit, kdo je pro lidovce politický spojenec v téhle, docela zásadní, záležitosti. Ono chtít vítat a k tomu brečet jaksi nedává smysl.

0 0
možnosti

Jsem rád, že lidovce reprezentují odpuzující politici typu pana Bartoška, kteří postrádají schopnost zblbnout více lidí....:-)

6 0
možnosti

A co jste pro pomoc těm křesťanům jakožto člen parlamentní politické strany, mající křesťanství dokonce v názvu, udělal vy? Kolik návrhů v této věci jste podal?

6 0
možnosti

Křesťanství bylo v řadě zemí v minulosti vnuceno v podstatě násilím. Proč se někdo dodnes diví že se obyvatelé těchto zemí dodnes brání?

1 5
možnosti

V mnohých případech nemáte pravdu. Zejména v arabském světě tam bylo dřív, než islám, ale na druhou stranu - kdo by se bál křesťanů, kteří chtějí útočníkovi nastavovat i druhou tvář ? Rozhodně větší obavy jsou z těch, kteří mají ve svém Písmu přikázáno šířit islám ohněm i mečem a navíc mají často na svém území i naleziště plynu a ropy.

;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

A neměl by jim především pomoci Pán Bůh?

Anebo ztrácí vedle Alláha a dalších sílu (i když někteří tvrdí, že Bůh je jen jeden, pro všechny stejný, nicméně další si s ním nevystačí a mají jich víc - ti by pak mohli být v přesile)?

0 5
možnosti

J22a76n 96H14a97r48v22a11n

25. 1. 2021 8:50

Aha - tak proto jste se spojili s vítači muslimů, TROP09. Pekarová se nechala potetovat arabskými znaky, aby nebyly pochyby, že to myslí vážně. Fuj! Rv

8 0
možnosti

že křesťané po staletí právě v té Africe decimovali koho mohli, vám asi žíly netrhá

4 7
možnosti

Ze by opravdovi krestane v Africe nekoho decimovali mi neni znamo, i kdyz tu moznost uplne nevylucuji. Jinak zotroceni africanu a jejich nasledne prodani do otroctvi jak ze zacatku v Evrope a pak do cele Ameriky jde na konto samych africanu, kteri si "tvorili" otroky mezi vlastnimi (otroctvi jeste v nekterych africkych zemich bylo praktikovany domorodymy v prvni polovine minuleho stoleti), a pak je "bílým" prodávali. U arabskych najezdniku do Afriky to bylo neco jineho, ti brali za otrokyve vychodni Africe kdekoho a proti podminkam "skladovani" otroku Araby byly otrokarske sklady na zapade Afriky, jakkoliv strasne, stale nesrovnatelne lepsi. Jinak proti sexualnimu zmrzaceni zen, ktere ma svuj domorody puvod ve stredu vychodni Afriky, zacali protestovat krestansti misionari uz koncem 19 stoleti, zatimco muslimsti imanove , a mnozi z nich neochotne a nekteri zmrzecani dodnes schvaluji, se proti tomu zacali vyjadrovat az koncem 20 stoleti.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik