Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

To se teda nahledáte. Zvláště když člověk shlédne jeden jednací den v PS když tam jsou TV kamery.

1 0
možnosti
ZZ

A co tak kdybyste, kromě toho okopávání kotníků, také něco udělali pro urychlené přijímání potřebných zákonů ?

Jste horší než socani !!!

:-):-):-)

1 0
možnosti
PB

Lidovci jsou takoví škodiči národa. Neexistuje žádný toxický, nebo zmršený zákon za posledních 20 let, aby za ním nestáli také i oni.

Jejich každý program končí prakticky vždy jen návrhy zákazů všeho druhu.

5 0
možnosti
JK

Doba je zlá a vláda nám to dělá ještě horší. Když je slyším mluvit o tom, že jsme ve válce, tak bych je majznul aspoň ešusem, aby je to ke skutečnému utrpení o fous přiblížilo. Babiš a jeho spolek neschopných nestraníků neumí nic než nás strašit, ještě že nevystavují mrtvoly před branami města.

Proto jako balsám na duši působí proklamace, že je třeba najít společnou řeč, dohodnout se a zvládnout pandemii tak, aby nás to nikoho tolik nebolelo. Základem je zastavit vysávání státu v nouzovém stavu, neznámé firmy vzniklé v panelácích mají stamiliónové zakázky. Letňanský tunel sbalila armáda, byl už moc vidět.

Pokud jste se dokázaly domluvit mezi sebou, tak je velká šance, že se domluvíte i s náma Čechama. Když totiž vidím dnes Hamáčka s Babišem a s Filipem, tak je to na zvracení. Jeden druhého i třetího vydírá a obráceně, lidské zdraví se vyměňuje za politické body, zviditelnění a PR. Není divu, že téhle šaškárně už nikdo nevěří.

0 0
možnosti
MB

Co tady pořád strašíte s nějakou prázdnou kasou, skeptickkou společností a zmarem ? Konečně Hnutí ANO začalo naplňovat svůj program . Můžeme být právem hrdi ... !

Ve Stavebním povolování, jsme to Ugandě a Tádžikistánu natřeli. Zkoumáme poctivě, déle! I s korupcí jsme to Lesothu, či Rwandě ukázali! Jsme lepší ! Polsko se od nás učí, jak se mají stavě dálnice ! Andorra se svou smrtností, je rovněž k překonání ! Vše konáme hravě ! Hlavního koordinátora stačilo mít pouze - na půl úvazku ! Prostě všichni jsou blbí, učí se od nás a tiše závidí ! Dobře jim tak, nám je lépe a Vy zase strašíte ? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Pan poslanec Bartošek nám chtěl jemně naznačit, že živí rodinu a pokud se nedostane opět do Sněmovny, tak bude mít se všemi dluhy, které si díky svému platu okolo 100 tisíc korun vytvořil asi v pěti bankách ve věci bydlení a leasingových splátek, velmi velké problémy. Tak musíme být všichni tak hodní a rozumní, že (i přesto, že pan poslanec naše očekávání vůbec nesplnil!!), budeme pana Bartoška odpovědně volit, aby mohl zcela bez starostí ve svém nadstandardním stylu života v letech 2022-2026 pokračovat. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Vážený pane poslanče, když jsem nedávno objevil na netu petici spolku "Rodiny obětí České justice", vzpomněl jsem si na Vás. Ne na Vás osobně, ale na Vaši stranu a na křesťany vůbec.

https://www.petice.com/petice_spolku_rodiny_obti_eske_justice_na_zmnu_trestniho_adu_a_trestniho_zakona

Překvapilo mne, že tak málo lidí tuto petici podepsalo. Možná je to tím, že ten kdo má čistý trestní rejstřík a kdo mezi svými blízkými nemá nikoho, kdo chabou vymahatelnost práva sám pocítil, cítí se být v bezpečí. Ač patřím mezi ty, kdo si čistý rejstřík trestů uchovává, vnímám slabou vymahatelnost práva jako výrazný stín na naší demokracii. Nebo spíše jako její vážné onemocnění. Nechci tím říci, že křesťané jsou povinni být solidární se všemi, kdo se stali oběťmi nespravelnnosti. Ale od Vaší strany bych očekával mnohem větší zájem a aktivitu v tomto směru. Na videu jsem si poslechl vystoupení paní Olgy Brůčkové (předsedkyně spolku). Mluvila i o soudních znalcích. Novela zákona o soudních znalcích, kterou Sněmovna schválila, nabyla účinnosti 1. 1. 2021. Ve věci, kterou kritizoval už JUDr. Otakar Motejl a po něm například Liga lidských práv, nedoznala změny. Dokonce si dovoluji uvést, že v důležitém bodě je novela zmetkem. Nepátrám, kdo a jak ve Sněmovně hlasoval. Pokud ji schálili i Vaši kolegové, je zmetkem poněkud nekřesťanským, s prominutím.

1 0
možnosti
RS

Každá taková chlouba je zlá. Kdo ví, co je činit dobré, a nečiní, má hřích.

Pane Bartošku, víte velice dobře, že nejen vláda, ale i vy, opoziční politici používáte stejné strašení k prosazení svých záměrů. Takže víte, co je dobré a přesto to nečiníte. Bohužel se tím stáváte spoluviníky. Pokud nevystoupíte ze stínu, jste jejich spoluviníky.

2 0
možnosti
JK

Chápu to správně? Vy víte také co je dobré a rovněž nečiníte, to by už to dobré bylo a tato vaše námitka by byla bezpředmětná.

Já po vás nechci abyste konal. Já vím, že jde jen o hru se slovy z bible, slova Boží ovšem ve skutečnosti nejsou namířena na pana Bartoška a jeho činy.

Rozhodně nás ale Bible nenabádá, abychom vyhledávali ty, kteří podle nás nečiní a slovy Božími na ně apelovali, odsoudili je jako viníky, nebo jim vyhrožovali, že budeme žalovat bohu.

Běžte s tím k šípku, a to nejsem věřící.

0 1
možnosti
SB

Zrovna od lidovce takové výzvy, abychom hledali, co nás spojuje, nejvíce sedí.

Vzpomeňte si například, jak jste rozbili před dvaceti lety tehdejší Čtyřkoalici.

Když jste podepisovali smlouvu o jejím vytvoření, moc dobře jste věděli, že ODA je zadlužená do neúnosné míry. A když to vypadalo, že ta Čtyřkoalice vyhraje volby, tak najednou vám začalo být líto, že byste se s ostatními stranami měli dělit o funkce, a tu Čtyřkoalici jste rozbili právě poukazováním na dluhy té Občanské demokratické aliance, doufajíce, že na volební preference to nebude mít žádný dopad a při stejném počtu mandátů si ty mandáty rozdělíte jen s Unií svobody.

Jak říkám, když jste tu smlouvu podepisovali, moc dobře jste daný stav věcí znali, ale o nějaký čas později vám to najednou začalo vadit.

Od představitele takové strany jsou slova o výzvě k nějakému spojování dost nevěrohodná.

6 0
možnosti
JK

Před dvaceti lety, jste byl údernější, a před čtyřiceti, no škoda mluvit.

Skutečně tam nemáte nějakou skutečnou špínu, nebo se jen zahříváte.

0 1
možnosti
LH

Vy kopete do kotníků co to jde a pak chcete spojovat;-D tak to se povedlo;-D

11 0
možnosti
ZZ

Naprostý souhlas !!!

To co už léta předvádí lidovci a nyní i pan Bartošek, je do nebe volající pokrytectví.

:-P:-P:-P

7 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik