Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Co tady pořád strašíte s nějakou prázdnou kasou, skeptickkou společností a zmarem ? Konečně Hnutí ANO začalo naplňovat svůj program . Můžeme být právem hrdi ... !

Ve Stavebním povolování, jsme to Ugandě a Tádžikistánu natřeli. Zkoumáme poctivě, déle! I s korupcí jsme to Lesothu, či Rwandě ukázali! Jsme lepší ! Polsko se od nás učí, jak se mají stavě dálnice ! Andorra se svou smrtností, je rovněž k překonání ! Vše konáme hravě ! Hlavního koordinátora stačilo mít pouze - na půl úvazku ! Prostě všichni jsou blbí, učí se od nás a tiše závidí ! Dobře jim tak, nám je lépe a Vy zase strašíte ? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Pan poslanec Bartošek nám chtěl jemně naznačit, že živí rodinu a pokud se nedostane opět do Sněmovny, tak bude mít se všemi dluhy, které si díky svému platu okolo 100 tisíc korun vytvořil asi v pěti bankách ve věci bydlení a leasingových splátek, velmi velké problémy. Tak musíme být všichni tak hodní a rozumní, že (i přesto, že pan poslanec naše očekávání vůbec nesplnil!!), budeme pana Bartoška odpovědně volit, aby mohl zcela bez starostí ve svém nadstandardním stylu života v letech 2022-2026 pokračovat. ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik