Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Quod licet Jovi non licet bovi! Jak ještě dlouho se budeme chovat jako volové a volit naše polobohy do politiky?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Bez ohledu na to, co se dělo v Teplících, snad nechcete říci, že dodržování omezení není v zájmu Vaší rodiny, přátel, voličů i občanů?

0 0
možnosti
MK

Pane Bartošku, jak váš rádoby optimismus koresponduje s vaším úmyslem hlasovat pro prodloužení nouzového stavu?

Dlouhá léta volím ODS. Tuto stranu nyní chcete využít jako výtah do Parlamentu, protože si zdaleka nejste jistí, že samostatně dáte 5%. To bych ještě strávil. Pravicové strany by si měly pomáhat. Ale pokud způsobíte svým hlasem prodloužení nouzového stavu, stane se pro mě koalice s vámi nepřijatelnou. Nikdo, kdo bude hlasovat pro NS můj hlas nedostane. Ani v koalici.

0 1
možnosti
TB

Samozřejmě že budou hlasovat pro, když to komunisti odmítnou. Opozice má většinu krajů a hejtmani ví, že bez NS by byli v háji ;-)...Krásně to předvedla paní Pekarová v Událostech po posledním hlasování o prodloužení NS. Moderátor se jí ptal, když hlasovala proti, jestli si myslí, že tedy není potřeba. A co odpověděla? Cituji: "samozřejmě že je NS potřeba"...tak asi tak ;-)

2 1
možnosti

No, nevzal jste tu předvolební kampaň zrovna štastně.

Zkuste napsat něco normálního, tedy nebýt jak štvavá vysílačka.

0 1
možnosti
PN

Tož já přidám také již velmi ošuntělý vtip.

Kráčí Ježíš po zemi a potká plačícího muže. Proč pláčeš muži, ptá se ho.

Muž odvětí, podívej Ježíši bouře mi zničila dům. Ježíš mávne rukou a dům znovu stojí. Jde dál po zemi a uvidí plačící ženu s mrtvolou dítěte v náručí. Ptá se, proč pláčeš ženo. Žena povídá, podívej Ježíši, zemřel mi můj malý syn... Ježíš položí dlaň na hlavičku dítěte a klučík se začne smát a křičet....

Jde Ježíš dál a uvidí plačícího Blatného....Proč pláčeš ministře, ptá se ho. Blatný odpoví. Víš, Ježíši dostal jsem za úkol vymyslet opatření proti Covidu a musí se hlavně líbit opozici.... I usedl Ježíš k Blatnému a plakal s ním...

10 1
možnosti
RS

Přispějí vám drsným humorem.

Smrt sedí před městskými hradbami a čeká. Vědec přijde, sedne si k ní a zeptá se: ′′ Co tady děláš?"

Smrt odpovídá: ′′ Jdu teď do města a vezmu si 100 lidí."

Vědec běží do města a vyděšeně křičí: '' Smrt přijde a vezme s sebou 100 lidí! '''''''

A tak všichni v panice běželi do svých domů a zamkli se na mnoho týdnů, zemřelo 5000 lidí. Když vědec opustil město, smrt tam stále seděla.

Vědec jí vztekle říká: ′′ Chtěla jsi si vzít 100 lidí, ale bylo jich 5000!"

Smrt odpověděla: ′′ Vzala jsem jich 100 nemocných a starých, jako každý týden. Zbytek vzal strach, za který jste zodpovědní vy!

Nepripomina vam to neco???

6 0
možnosti
ZD

Jako výstižný popis chování lidí - výborné. Jako popis aktuální situace již méně výborné i když má ten příběh hodně styčných bodů. Jsme jen lidé!

1 0
možnosti
EZ

Bartošku, pokrytče, nějak jsi opomenul zmínit při nedodržování zákazu svého guru Jurečku!

5 1
možnosti
LB

Jurečka se prosadil v českých potravinách s Tomanem a hnutí Ano, ty kvóty na české potraviny, v tom prsty jako nezávislý zemědělec určitě nemá

0 1
možnosti
Foto

Předpokládám, že texty Vaše i Vašich kolegů jsou zde jako propagační nástěnky a otevřená diskuse plní jen úlohu průzkumu veřejného mínění. Také předpokládám, že příčiny chabé podpory voličů pro Vás nejsou tajemstvím a záhadou. To se samozřejmě netýká jen Vaší strany. Kdyby opozice štítivě nepřekračovala zásadní témata, která odhazují Vaši rivalové se stejnou důsledností, byli bychom už dávno v úplně jiné a důstojnější situaci.

1 1
možnosti
ZD

Po letech souhlas... ale nepřeceňuji to... :-)

0 1
možnosti
PD

zmínit šéfa Jurečku jste jistě opomněl jen ze skromnosti, že?

5 1
možnosti
ZD

Kolega Jurečka je kluk z party co spolu mluví. On hází ... na ty druhé. Klasický, zbytečný, nic nepřinášející článek opozičního politika.

4 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,78
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik