Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že nevidíte a neslyšíte, je o Vás obecně známo. Bohužel ale stále mluvíte (nebo píšete), což je tragedie nejen pro KDU-ČSL.

2 0
možnosti
PN

P65e51t35r 20N41e68d30v88ě21d

10. 3. 2021 13:11

To je tak hezké a dojemné. Jsem sám zvědavý, jak vám půjde obracet ty emoce na pozitivní. Šíření těch negativních emocí vám šlo skvěle a od začátku epidemie úplně nejvíc.

6 0
možnosti
NM

...ale jak koukám tak u vás to neplatí jako vždy..;-O

0 0
možnosti
PK

Zásadní otázka je čím se liší vaše strana vy od stávající vlády a odpověď zní, že v ní díky vlastní neschopnosti nejste... ale jinak se nelišíte absolutně ničím....RvRvRv

5 1
možnosti
JS

Vážený autore, doporučuji Vám si tento Váš příspěvek pečlivě uschovat. Pravopisně je bez chyby, slohově přijatelný a dá se použít opakovaně v každé době.

2 0
možnosti
Foto

"My všichni to můžeme změnit." Tolik závěr vašeho textu.

Při přečtení takové proklamace od politika je mi jasné, že se blíží volby, a to i kdybych o tom nevěděl. To najednou objevíte, že je potřeba moc věcí změnit a lidé se k tomu mají semknout a pod vaším skvostným vedením toho bude dosaženo.

Jenže lid už mají plný zuby toho, jak na ně mezi volbami kašlete, hrajete ty své politické hrátky, čachry a půtky a lidi hluboko pod vámi momentálně nepotřebujete, tak nezájem. Před pár dny jsem na Primě sledoval Schillerovou, jak kolovrátkově tvrdí, že dělají maximum. Možná, ale výsledek nikde. Vy, tedy celá opozice, jste úplně stejní. Taky tvrdíte, co všechno jste udělali, co všechno jste navrhli, ale výsledek taky nikde! Někdy mi připadá, že pošlete vládě (když už pošlete) jakýsi návrh, možná i dobrý, ale odesláním to skončilo!! Pak už jen pořád opakujete co všechno jste sepsali a poslali a NIC.

Nabízí se jen dvě možné varianty:

1/ Jste neschopní a neumíte si poradit s prosazováním záležitostí prospěšných pro občany - popsaný papír a odeslané bajty se nepočítají, platí jen výsledek, protože toto chcete od vlády, ale sami se tím neřídíte.

2/ Třeba i víte, jak něco prosadit, ale nechce se vám, z pohodlnosti, nadutosti, obav, že se to někoho dotkne a práskne na vás vaše kostlivce, etc., etc.... (to by bylo dlouhé)

Nedivte se, že při volbách se na vás taky lidi můžou vykašlat, protože na instalaci Babiše a jeho znovuzrození máte jako opozice lví podíl. Pokud tedy potřebujete lidi jen předvolbami, tak vám lidi můžou ukázat, že oni nepotřebují vás. A že byste to zasloužili, to je pro mne jednoznačné.

10 1
možnosti
AM

Pane Bartošek, jste letitý teoretik, přisátý na státu od doby ukončení studia na Zemědělské škole - trapárna.

9 0
možnosti
Foto

Něco podobného Bartoškovi, byl vystudovaný politolog Bohuslav Sobotka. V roce 1995 dostudoval a od té doby nikde nepracoval, ani nepodnikal. V červnu 1996 se přisál na křeslo poslance a kdyby nebyl odejit, seděl a bublal by na něm snad dodnes. Takové pracanty ČR potřebuje.

3 0
možnosti
LH

Ale vždyť toto (nevidím, neslyším, nemluvím) dělají všechny vlády a poslanci od revoluce.

Každý dělník musí za svůj zmetek zaplatit, proč by poslanci za zmetkový zákon, který ihned po vyjití, se musí novelizovat nemohli mít stržený plat za celou dobu co ten zákon projednávali.

A když si přečtete některé zákony, tak ty jsou dělané jen pro horních 10tisíc (včetně poslanců).Obyčejný člověk nemá šanci vyhrát nějaký spor.

Co děláte pro to aby se poslanci mohli odvolávat z funkce poslance?Jak je možné, že poslanec přejde během volebního období do jiné strany a nebo založí jinou stranu?

Co děláte aby se v poslanecké sněmovně nemohl pít alkohol?Ve firmách je za alkohol vyhazov, proč to nejde u poslanců?Vždyť poslanec je přece zaměstnanec nás, občanů, kterého my platíme ze svých daní.

Těch proč je celá hromada a vyslechne někdo občanské připomínky a dělá se pro to něco?Neee...protože u všech vlád a poslanců přetrvává

Nevidím, neslyším, nemluvím.

4 0
možnosti
Foto

dělaly to i před revolucí

0 0
možnosti
Foto

Vidím to spíše na stádo vřešt ́anů, ohánějící se oněmi třemi opicemi;-)

4 1
možnosti
LH

"nemluvím"? konečně..... ;-D ty ostatní už plníte dlouho

3 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,89
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik