Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Pane poslanče, jestli doma topíte plynem, tak bude z Ruska a vy jste tím pádem pěknej pokrytec. Možná ale doma kotelničíte s poctivým českým uhlím, pak to "pokrytec" beru zpět.

5 4
možnosti
JK

Závěr je přesný, koho chleba jíš, toho píseň zpívej, tak Havlíček pěje jen co je pravda, krásně ovládá azbuku.;-)

4 3
možnosti
FS

Pane můj, to je chytrolín.

1 5
možnosti
JS

Největší myslitel j KDU, jihočeském kraji a v Dačicích. Potěš koště a takhle mi tu žijem.

6 5
možnosti
Foto

Takže 4 pětiny Dukovan na ruské technologii i palivu stejně pojedou dál, ale ta pátá, ta nově postavená, to je ohrožení národní bezpečnosti.

21 2
možnosti
VR

Zřejmě už hodně zapomínáte! Asi už nevíte, kdy se JEDU začala stavět a jaký režim tehdy panoval! Zadat tehdy výstavbu někomu jinému než SSSR nepadalo v úvahu!

2 2
možnosti
Foto

Jak víte, kdo bude v r.2050 našim přítelem a nepřítelem. De facto jediným uchazečem z dnešního pohledu může být ona francouzská firma. I akcie Westinghouse drží ruští akcionáři.

České bezpečnostní služby se jasně shodly na tom, že se ruská a čínská firma nemají výběrového řízení účastnit.

Zdroj: https://janbartosek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768420

Dobře, ale o tom by se veřejnost neměla vůbec dozvědět. Měl by se vyšetřit ten průval. A nemůžete se opírat o podobné stanoviska, které nemůže jejich původce do podrobna zveřejnit. Prostě nelze tím argumentovat.

Drábová uvedla jediný příklad, že by někdo zvněšku mohl zastavit elektrárnu. Pak ovšem řešením je, že podmínkou soutěže vypracováním software musí být pověřena česká firma, která bude mít bezpečnostní prověrku.

Pozn. Když se soutěžilo o přidělení kmitočtů, tak se uvádělo, že teprve účast čtvrtého soutěžícího je garancí zvýšení ceny.

Havlíček by tedy postupoval jako neodpovědný státní úředník, kdyby účast čtvrtého soutěžícího nezajistl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik