Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevíte kdo je kdo a pokud víte, jste bohužel zaprodanci protože nepodporujete náš stát, ale cizí zájmy. Chcete z nás udělat něco podobného, jako se stalo s Ukrajinou při její demokratizaci "majdanem"?

0 0
možnosti

Nepočteme, deskuze už je skrytá

0 0
možnosti
Foto

Nechte těch blábolů pane poslanče, vyčkejte na výsledky vyšetřování a hezky pracujte na potřebné novele volebního zákona, děkuji R^!

2 0
možnosti
Foto

Jo, to my taky vidíme, kdo je kdo. Dokonce i kdo je poslanec Bartošek.

4 0
možnosti
Foto

Já už to taky vidím . Autora. V ČT. ,,Špica";-D

2 0
možnosti

Umím si představit cokoliv. Ovšem napadení lidovců ne. Lidovci jsou nenapadnutelní, jsou ochotní jít s každým, kdo je u moci a dá jim nějakou grešli. Jak prokázal i jejich bývalý šéf Kalousek, třeba i s komunisty.

4 0
možnosti

Proč Vám ty kydy nevěřím?

8 0
možnosti

J25i98ř52í 67F47o15g27e27l

23. 4. 2021 11:49

Typický Lidovec. Všechno ví, všechno zná, všude byl. Celý Zdechovský. Pravda, ten umí anglicky tak má to korýtko hlubší.....

Nu, to poslední je dobře. Opravdu byl skoro vždy ve vládě. A co teprve takový Cyril Svoboda, velký Lidovec a bývalý násobný ministr zahraničí. Kolik těch ruských lidí z ambasády vyhostil a kolik jich v těch časech přibylo? To byste nám říci nechtěl?

8 0
možnosti

Na stavu naší armády se právě Vaše strana podepsala docela dost. Nebo máte zato, že všichni už zapomněli ze které strany byla spousta ministrů obrany?

9 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik