Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na vás z KDU-ČSL je nejzajímavější fakt, jak se po každých volbách, ve kterých v podstatě propadnete, dokážete nalepit na někoho, kdo vás jako ocásek drží při životě...:-)

10 0
možnosti
JL

Lidovci - čekal bych, že bude strana sociálně založená a oni si místo toho hrají na pravicové konzervativce a spojí se s ODS. Co na to říci?

4 0
možnosti
OU
DR

Spíše hlavního parlamentního rusobijce.

0 0
možnosti
Foto

Karma.Honzik by měl svou cestu vysvětlit...je to opravdu tragikomedie.

1 0
možnosti
ZZ

Jeník mohl svému stranickému odpůrci, kterého řídí Poche, nakecat kdejakou blbost - to není trestné. To se při vnitrostranických půtkách běžně dělá, že se vypouští balonky s různými informacemi a pak se sleduje z které strany přicházejí reakce na tyto pokusné balonky.

Rozhodující je, že Honzík nikde nejel a nic nehandloval !

Zato Kroupa asi těžce fabuloval a žádné důkazy o své pravdě dosud nepředložil, takže se Honzíkovi ani nedivím, že na novináře podal trestní oznámení.

:-)

2 0
možnosti
AN

A11l23e82š 51N12o52v29á21k

6. 5. 2021 15:09

Kdy navrhne kdu-čsl hlasování o nedůvěře? Nebo budete až do voleb takhle poštěkávat jako ratlíci?

5 0
možnosti
JH

Nic nového, když zloděj křičí - chyťte zloděje!

3 1
možnosti
PP

No jo, někdo si objednal reportáž, aby lidi viděli "Na vlastní oči" před volbama prohnilost člena aktuální vlády, bohužel se to spíš blíží k "Na vlastní bulvy", jen už to není taková sranda. A kdopak si to objednal ? Cui bono...opozice, rusové....Můj děda říkával "Kdo nejvíc křičí, od toho to fičí" a tady křičí nejvíc kdo?

4 0
možnosti
RK

;-D Tak už tu máme objednávku? Co by naši konspirátoři nevymysleli;-D

3 0
možnosti
VB

Hejtman za ČSSD M. Netolický právě informoval, že za jeho jednání s p. Hamáčkem se pouze zvažovalo získání ruské vakcíny, o Vrběticích se nejednalo. Ukazuje to, že ČR by možná měla upravit zákon pro média např. podle němec. vzoru, kdy se zdůrazňuje, že média nesmějí manipulovat s míněním veřejnosti, zvláště ne před volbami; novinář má velkou svobodu vč. utajení svých informátorů, ale má i velkou odpovědnost: dát čtenáři všechna existující fakta, všechny známé verze apod., nikoli zvýraznit jeden možný výklad, když lze zvažovat i jiné varianty kauzy apod. Další otázkou pak je, do jaké míry se ev. zhoršuje odborná činnost Evropské lékové agentury za přítomnosti odborníků (ale i politiků) z postkomunistic. zemí. Např. Švýcarsko nepovolilo vakcínu AstraZeneca, čímž si ušetřilo případy krevních sraženin.

3 1
možnosti
RK

On snad Kroupa tvrdil, že Netolický bude vypovídat o handlu? Netolický jen potvrdil, že krycí teorie Hamáčika je fake.

4 2
možnosti
PN

Chcete naznačit, že se SPOLU to bude lepší? Nebo se snažíte tímto upozadit hysterické reakce Vašich šéfů na článek pana Janka Kroupy?

4 0
možnosti
OU
JF

J37i14ř43í 19F52o45g22e25l

6. 5. 2021 14:25

Nejvtipnější ovšem je, jak si koalice SPOLU naběhla na konspiraci rádobyivestgativce Kroupy a jak se budete Hamáčkovi omlouvat.;-)

2 0
možnosti
OU
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik