Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sudetoněmecká koalice SPOLU prožívá orgasmy. Protiruský atomově – dukovanský scénář byl očekáván a přišel přesně v nejvhodnější čas. Tak vzácná shoda náhod představuje významný důvod pro ty, kteří nevěří BIS a novinářům, že vrbětické sklady obrátily v prach ruští agenti. Je mi naprosto lhostejné jak k výbuchu došlo. Ale souhlasím, že není důvod přijmout automaticky víru v něco, co tvrdí státní bezpečnost BIS již vzhledem k tomu, že v obecné rovině nejsou tajné služby zdrojem důvěry. Z podstaty své činnosti jakákoliv zpravodajská/tajná služba má charakter mafie čili politické až problémové organizace.

0 0
možnosti

M41i65l49a75n 94K13e78s32l

6. 5. 2021 22:55

Úplně neschopná vláda má podle průzkumu nějaké evropské agentury důvěru 19% obyvatelstva.Veleschopný parlament má patnácti procentní důvěru.Téměř žádný rozdíl.Nejlepší by bylo poslat na leninskou cestu(do zadele)jak vládu tak parlament včetně autora blogu.

3 0
možnosti

Díky tomu, že informace dostali i novináři, to nešlo ututlat. Odvolání Petříčka nestačilo.

0 0
možnosti
Foto

Tím nadpisem máte na mysli cestu Honzíka Kroupy? Tedy jeho verzi cesty, jak ji popsal na SEznamu.cz?

Nebo už predikujete cestu Honzíka Bartoška do zapomnění?

2 0
možnosti

Karma, a proto musel být odvolán pan Petříček. Žel, ten hlavní vlastizrádce bude ještě skoro dva roky polehávat a hlavně škodit na Hradě...Rv

3 6
možnosti

J62i72ř19í 87F27o64g24e40l

6. 5. 2021 20:19

Ten byl odvolán, protože šel proti předsedovi a v přímé konfrontaci prohrál.

3 0
možnosti
Foto

Mainstream plodí jednu konspirační teorii za druhou, je zbytečné brát tyto bachorky vážně pane poslance :-)

3 1
možnosti
Foto

poslanec se stébla chytá....

0 0
možnosti

Ještě k Vrběticím: "Podle serveru měli brigádníci chystat munici k převozu, místo toho dostali na 15. října 2014 volno. Do skladu číslo 16, kde byla uskladněna munice, měl poté vyrazit sám Bernatík mladší, přičemž podle brigádníků to bylo výjimečné. Na kontroly vždy jezdil s někým." https://www.novinky.cz/krimi/clanek/brigadnici-dostali-den-pred-vybuchem-ve-vrbeticich-necekane-volno-40359402#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=PtI776trmEP-202105061435&dop_id=11590100&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

3 1
možnosti

Ještě to rozmazávejte !!!!

Nabíjíte tím Rusákům, kteří teď budou tvrdit, že jejich agenti pouze dalekohledem kontolovali pohyb našich agentů ve skladu, kteří ve skladech manipulovali se zakázanými protipěchotními minami.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Ano, jakýkoli pohyb a působení cizích agentů na našem území je ohrožením naší bezpečnosti. Ale to se musí řešit profesionálně, důsledně, správným způsobem, na správných místech a hlavně efektivně. A to tenhle veřejný tyjátr rozhodně není.

Ano, bohužel se z toho stala komedie, parodie, Kocourkov..

Demonstrativní projevy loajality, víry v jedinou vyšetřovací verzi a "nezpochybnitelné důkazy". Veřejné praní špinavého prádla, hraní si na statečné a zásadové.. a odhalování vlastizrádců.

Jako tradičního voliče ODS mě mrzí, že právě koalice SPOLU tomuto divadlu, ve snaze přihřát si svou polívčičku, dosti amatérsky přihrává. Bohužel se mi zdá, že Piráti (kteří jsou pro mě hlavními ideovými protivníky) se teď chovají kupodivu rozumněji a rozvážněji, když se v této emočně vypjaté situaci tak nějak dospěleji zdržují zbytečných morálních exhibicí a předčasných soudů.

https://denikn.cz/611924/zdrzenlivost-piratu-po-vrbeticich-prekvapila-jsme-mene-emocionalni-je-to-i-generacni-vec-vysvetluji-spicky-strany/

Přílišní horlivci si totiž zpravidla "naběhnou".

5 0
možnosti

Ve Vrběticích zemřeli lidé. Moc se nemluví o souvislostech. O jednom z těch mrtvých jsem se dočetl na internetu, že to byl kapitán StB a čirou náhodou střílel v Corradu pravidelně(milovník střelby - to je u StB logické), kam si čirou náhodou šli zastřílet i Puškin a Mičurin. Kdo byl ten druhý nevím. Ale podívejme se, jak přišli ke své smrti - kšeftovali, pracovali s výbušninami - což je docela riziková práce. Pokud je pravdivá verze BIS, že sklad vyhodili agenti GRU nebo někdo jimi najatý, dodávám, mohlo to být i takto: moje vyšetřovací verze: Rusové podplatili pracovníky firmy, aby je pustili dovnitř, pak je zabili a sklady vyhodili do vzruchu. Pokud položíte otázku, jak vyhodili ten druhý - řeknu - udělal to jejich neznámý spolupracovník, který už věděl, jak se skrz děravý plot a spící policisty dostat dovnitř a zanechat tam výbušninu. Podle generála Šedivého se taková munice dá explodovat poměrně malým zařízením - určitě to ví každý pyrotehnik, jak se to dá udělat. Nejen GRU.

2 0
možnosti

"Honzíkova cesta"....ona ČR je často "vtipná", například premiér - levicový miliardář, který vyšachovává původně levicové strany jako čssd či lidovce..2) na Hradě sedí bývalý komunista, které pléduje za NATO, vlísává se Putinovi a chce stavět nějaký dunajsko-uralský kanál, ač je mu už skoro 100 let a nemůže chodit. Co tu máme ještě za legrace - 3) VRBĚTICE - když to bouchlo, napadlo mě: Co si asi myslí naši spojenci v NATO? Že máme kapesní armádu a ještě si sami vyhazujeme muniční sklady do vzduchu...Vida, nebylo to tak, vyhodili je zdá se do vzduchu ruští agenti, obchodní cestující s novičokem a výbušninami. Trvalo našim tajným službám a policii jen 6 let, než se dozvěděly, jak to snad bylo. Bellingcati by to možná zjistili 10x rychleji - 4) Co najmout Bellingcat, zrušit BIS a ušetříme miliardy?

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik