Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je článek jako z pera krajského tajemníka KSČ. Já si přeji aby z parlamentu zmizeli lidé vašeho smýšlení a nastoupili politici kteří mají svou hrdost, nelezou stále někomu do zadku a dělají politiku která je dobrá pro občany Česka.

12 1
možnosti
Foto

Přečetl jsem si konverzaci mezi dispečerem a piloty ,o stíhačce tam nepadlo ani slovo. Bělorusko nabídlo EU záznam dispečerů. Nikdo neprojevil zájem.

2 0
možnosti

Ono je ale úplně jedno, jakým způsobem donutili letadlo přistát. Podstatné je, že po vynuceném přistání zatkli toho novináře s partnerkou a z letadla vystoupili čtyři muži, kterým se jako z udělání hodilo mezipřistání v Minsku.:-P

1 1
možnosti
PD

P21e74t71r 27D27r61a83p55a79l

26. 5. 2021 12:05

bezobsažné fráze a mentorování, je vidět, že autor není nadarmo už druhé volební období poslancem

6 0
možnosti
Foto

Obnovíme naši bezpečnost, ale nejdříve bude potřeba vykopat z Parlamentu a Senátu různé Bartošky, Fischery a podobné štváče.

12 0
možnosti
JH

Dokud budou v Parlamentu zasedat tací trapní, užvanění Bartoškové, o pořádku a bezpečnosti ČR nemá vůbec smysl mluvitRv

12 0
možnosti
Foto

Zajistit ji bude těžké, když jsou u nás prý fyzicky nebezpeční i poslanci...

Dokonce z koalice Spolu....

10 0
možnosti
Foto

Zvláště pak se jedná o poslance neočkované proti covidu, chřipce, tetanu, hepatitidě B+C a zánětu mozkových blan, co nejezdí služebními audinami a bavoráky a mísí se zcela neodpovědně s prostým lidem v MHD včetně pražského metra. FUJ.;-(

2 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik