Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J95o94s87e61f 91B91á22r71t23a

31. 5. 2021 21:43

K té vaši plamenné řeči ohledně paní Lipovské: Tajné spojení, o kterém se mlčí. Hana Lipovská o tom, co divák ČT nevidí | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran. Nestydíte se podívat do zrcadla.

0 0
možnosti
MV

Bartošku,Bartošku,trochu méně hysterie do Vašeho chování a příspěvků , rétorika příspěvků i řečí v parlamentu mě velice připomíná jak plamenně přesvědčovali rodiče v padesátých letech svazáci v modrých košilích aby vstoupili do JZD a vyhrožovali že nás dají do dětského domova. Odolali jsme a nakonec skončili , když jsem šel v 62 za Karibské krize na vojnu.

Chybí Vám obyčejný selský rozum ve Vašem jednání a myšlenkách.

Hysterií ničeho nedosáhnete ,jen zatvrdíte Vaše odpůrce a dotáhnete lidovce do propadliště dějin a zapomnění(a pokud si myslíte že vás a lidovce zachrání spolu, přeji vám 10%)

1 0
možnosti
ZZ

A co má říkat chuděrka Makrela, když NSA - podle zprávy dánského rozhlasu pomocí dánských tajných služeb - shromažďovala informace o politicích v Německu, Francii, Švédsku a Norsku. Předmětem amerického zájmu podle zprávy byli kromě Merkelové například tehdejší šéf německé diplomacie Frank-Walter Steinmeier či lídr opozice Peer Steinbrück.

Snowden na twitteru po zveřejnění zprávy v neděli uvedl, že současný prezident Joe Biden, byl tehdy „do skandálu hluboce zapojen“ a dodal, že by celá věc měla být plně odtajněna. Biden byl tehdy viceprezidentem a o celé čpionážní akci věděl.

Vnitřní vyšetřování Dánské obranné zpravodajské služby podle DR začalo v roce 2014. Důvodem měly být obavy vyvolané Snowdenovým odhalením ohledně operací NSA. Podle zprávy DR, o níž informuje několik evropských tiskových agentur, NSA získala přístup k textovým zprávám a telefonním hovorům několika prominentních činitelů tím, že se ve spolupráci s dánskou zahraniční rozvědkou napojila na dánské internetové kabely. Akce nazvaná „Operace Dunhammer“ NSA podle DR umožnila shromažďovat data po vyhledání telefonních čísel politiků.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/danske-tajne-sluzby-pomahaly-usa-spehovat-merkelovou-a-dalsi-politiky-156427#dop_ab_variant=569211&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=q0NbjdXzBQa-202105310458&dop_id=156427&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VB

Opět díky za článek. Bohužel, na této planetě jsou ve vysoké míře zastoupeny totalitní režimy či země zmítané chudobou a násilím, často vyvolanými a udržovanými vlastními lidmi (místní mafie apod.). Odráží se to i u OSN - kolik z cca 193 zemí představuje demokratický a právní stát či dokonce s vyšší kvalitou těchto základů? Bohužel i u OSN mají vliv mj. Rusko a Čína (čímž jsem si nedávno vysvětlila podivná prohlášení z úrovně OSN vůči Izraeli).

0 1
možnosti
Foto

Z jiné diskuze: Lidovecký politruk! Nebo inkvizitor z "Kladiva na čarodějnice."

1 0
možnosti
Foto

Pane Vokoune. Na Sputníku je doslovný přepis komunikace dispečera s posádkou. Posádce byl Minsk doporučen a piloti se rozhodli sami. Tyto dokumenty byly nabídnuty EU ale nikdo neprojevil zájem.

1 0
možnosti
ZZ

Pane Bartošku - a kolik musí mít % ta vaše nová 3 koalice Spolu, abyste mohl dál pronášet své hraběcí rady ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti
ZZ

Jo už to vidím - z 15 % jste to stáhli na 11 %.

No i tak budete mít co dělat !

A víte že v Německu jsou předvolební koalice přísně zakázány a jsou posuzovány jako podvod ?

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
LB

L90i81b29o66r 25B98í55l50e83k

26. 5. 2021 15:47

Pane Bartošek, především nyní chraňte bezpečnost dívek před poslanci parlamentu, jů

5 0
možnosti
PK

Ano rozhádanost je evidentní, tak jako podíl váš a vaší partaje na ní, sebekritika je předstupněm zlepšení, tak uvidíme....

3 0
možnosti
ZZ

Pokrytectví, závist a zášť dominuje u koalice "Spolu".

;-(;-(;-(

3 0
možnosti
VG

Zatkli nácka z batalionu AZOV, podrýval legálně zvolenou vládu, přiznal se.

1 0
možnosti
Foto

J74o58s54e79f 41B73á60r66t12a

26. 5. 2021 13:01

Pane Bartošku, jestli se za někoho hluboce stydím v politice, tak jste to vy a paní Pekarová Adamová. Vadí vám řádně zvolena paní Lipovská, vadí vám president a vy vadíte mi. O tom Běloruském novináři koluje spousta informací. Nemám je ověřené, tak je sem nedávám. Vy se svými kontakty byste to mohl napravit.

9 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,69
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik