Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Včera jsem v diskuzi zaznamenal dobrou radu, jako šitou na lidoveckého autora:

"Chcete-li své zemi opravdu pomoci, tak táhněte do......!

13 1
možnosti
Foto

Andor Šandor k BIS:

Řada politiků vůbec netuší, jak zpravodajské (používaný pojem tajné nemá žádnou oporu v zákoně) služby fungují a co dle zákona smějí. Jejich vyjádření, že BIS vyšetřuje Vrbětice, je toho jen trapným dokladem. To mohla STB vyšetřovat!!

Jenom premiér, část ministrů a prezident si mohou udělat obrázek o tom, jak služba funguje. Stát si totiž zřizuje zpravodajské služby, aby jeho vládě umožnily lépe vládnout.

Politické půtky o to, kdo nahradí Koudelku, jsou partnerskými službami sledovány, včetně výkonů politiků, ony samotné je nijak nehrotí. Vliv na zpravodajskou spolupráci to nemá žádný, bezpečnost naší země není nijak ohrožena. Naše ukotvení v demokratických strukturách už vůbec.

Ředitel služby je důležitou postavou. Bylo by smutné, kdyby jeho dočasná absence měla zásadní vliv na fungování služby. Zastupující ředitel má všechny pravomoci službu řídit.

(zkráceno)

1 0
možnosti
PK

Nesmysl, za vlády jednoho pána z ODS zde jednu tajnou službu šéfovala pani kantýnská a jak to príma jelo....;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik